Velkommen til NSK Rogaland

Ble reetablert i 1999 og har omkring 100 lokale medlemmer. Vi har aktiviteter hver måned og sportsbiltreff i juni.


I sommerhalvåret samles vi hver andre onsdag i måneden på parkeringsplassen ved Rogaland brann og redning IKS (Brannstasjonsveien 2, 4312 Sandnes) for felles kjøreturer. Informasjon om disse turene vil vi så fremt som mulig forsøke å publisere  på disse nettsidene og/eller vår Facebookside.

Cab & Co treffes som vanlig hver onsdag og tar en tilfeldig valgt tur, og her har NSK medlemmer mulighet til å være med. 

Nyheter

Ferdighetskjøring på Reve 30. juni

Målet er at det skal være sikkert – lærerikt og gøy, og da må vi ha noen enkle grunnregler: 1. Anlegget låses opp klokken 11, det vil bli løpende registrering, betaling og teknisk kontroll fram til 11.50. 2. Obligatorisk førermøte klokken 11.50 3. Kjøringen vil være for registrerte kjøretøy. Prøveskilt er ikke tillatt. 4. Kun

Les mer »

Onsdagsturen april

Kjempestart på sesongen for NSK-R i kveld, 42 biler (+1 motorsykkel) møtte opp på Sandnes Rådhus. Rundt 22-23 av disse fant veien til Kosen cafe på Tengs. De resterende hadde en noe kortere tur til Citroen klubben sine lokaler.

Les mer »

Onsdagstur 11. april

Våren er her! Onsdag er dagen for NSK Rogaland sin første kjøretur for 2018 Yr melder om to-siffret antall varmegrader og sol, så nå er det på tide å dra frem lekebilen fra dvalen og bli med på tur sammen med likesinnede. Vi mønstrer opp på p-plassen til Sandnes Rådhus klokken 18:00 som vanlig. Cab

Les mer »
Skroll til toppen