Styret i NSK Rogaland

Styreformann Stig Hjorth styreleder-rogaland@sportsvogn.no +47 9222 0113
Kasserer Thore Hauptman styremedlem1-rogaland@sportsvogn.no +47 9453 2630
Webmaster Atle Dreier webmaster-rogaland@sportsvogn.no +47 4647 1585
Styremedlem Ulf Johanssen ulf.johanssen@lyse.net +47 9503 5973
Styremedlem Helge Lunde hlu@sea-box.no

 

Stig Hjorth, Formann

Stig er formann i NSK Rogaland, og vårt bindeledd til moderklubben på Østlandet, og primus motor for det meste som foregår i NSK Rogalands regi. Stig har flere sportsbiler i garasjen sin, og er hyppig på tur og bane, både i Norge og på kontinentet. 

Atle Dreier, Webredaktør, banekjøringsansvarlig

Atle har rollen som webredaktør i NSK Rogaland. Han kjører en 2014 Volkswagen Golf GTI Performance Pack, og representerer dermed entusiastbilsegmentet i styret. Han er også den som drar i gang spontanturer (og av og til litt bedre planlagte utflukter).  Han planlegger og arrangerer også banekjøring for lokalavdelingen. Atle har flere turer til Nûrburgring bak seg, samt utallige trackdays både lokalt på Reve Kartring, Rudskogen og Vålerbanen. Det har blitt mange entusiastbiler av mer eller mindre sportslig karakter oppover, men dagens allrounder må være med på alt fra jobbkjøring til banekjøring og turer i Napoleons fotspor. Av nevneverdig bilhistorikk må nevnes en sjelden Mazda 323 GTR, og bilparken har på et tidspunkt inneholdt både rene sportsbiler som Toyota GT86 og MR2, litt mer entusiastpregede Audi S2 Coupe, samt rene familieracere som Audi RS6 og en «noe» oppskremt Passat. 

Thore Hauptman, Kasserer

 Thore er kasserer, og i garasjen hans  er det flere klassikere, både amerikansk og engelsk. Thore bruker og stiller ut alle sammen ved høvelig anledning. Det står blant annet flere Jaguarer i garasjen til Thore, i tillegg til en sinna klassisk Corvette, og et elektrisk miljøalibi i form av en Tesla Model S.

Ulf Johansen

Ulf representerer kategorien «voksen» i styret, selv om kjøring og bilvalg ikke bærer preg av dette. Ulf er alltid med på tur i sin knall gule Lotus Elise både på vei og bane. Ulf er utdannet motoringeniør, har 10 år bak seg først som testfører og etter det ansvarlig for kvalitetskontroll hos SAAB personbilsdivisjonen i Malmø, Sverige. Var aktiv i motorsportmiljøet i Syd Sverige på 70-tallet. Hadde fører – og kartleserlisens og kjørte i perioden lokale rally med SAAB V4 og Volvo Amazon. Bilinteressen har alltid vært der og etter et naturlig opphold (kone, barn, hus og studerende ungdommer), materialiserte seg igjen i voksen alder med først en Lotus 7 S4 1972 som etter hvert ble byttet ut med Lotus Elise S1 – 1999.

Helge Lunde

Siden Helge er en mann med stil og smak blir valget av Porsche enkelt. Det må bli 911, og den må være åpen. Helge liker seg under åpen himmel, noe valget av bil, og det faktum at han også er ivrig motorsyklist, bekrefter. Som vårt nyeste medlem av styret er Helge med på det meste som arrangeres i regi NSK Rogaland.