Firmaavtaler

Her finner du linker til de firmaer NSK har rabattavtale med (oppdatert 12.11.2022):

 
Oslo Antirust
Østre Aker vei 205
0975 Oslo
[email protected]
Tlf. 22 22 42 02
www.osloantirust.no
 

Oslo Antirust AS startet med understellsbehandling i oktober 2015. De benytter Lanolinolja Fluid Film som er et meget effektivt antirustmiddel. De holder til i nyoppussede og meget godt egnede lokaler i Østre Aker vei 205 i Oslo.

Oslo Antirust AS tilbyr NSK-medlemmer en fast rabatt på 200 kroner på antirustbehandling av personbil, varevogn og store biler. Se http://www.osloantirust.no/priser/ for prisliste. Medlemsrabatten fås ved visning av gyldig medlemskort.

 
Felgteknikk Norge AS
Lislebyveien 191
1617 Fredrikstad
999 080 480MVA
Tlf. 69 32 35 10
www.felgteknikk.no 
 

Felgteknikk Norge (tidl. Østfold Felgteknikk) er et spesialisert verksted for å gjøre alt fra reparasjon av skader, pulverlakkering, oppretting, sveising, og mye mer. Har du en felg med skade, ønsker du å bytte farge, eller kanskje få shinet opp dem igjen? Da har du kommet riktig. Vi sitter på høy faglig kompetanse, og har vært gjennom det meste av felger. Vi har de nyeste maskinene for å sikre at jobben blir gjort så bra som mulig.

Vi tilbyr 10% på alt arbeid til NSK medlemmer med gyldig medlemsbevis. Rabatten gis kun i sammenheng med lavsesonger. Sommerhjul gis rabatt mellom september­-januar. Vinterhjulgis rabatt mellom april-august.

Felgteknikk Norge har avdeling både i Fredrikstad og på Furuset i Oslo.

 
Oslo Felgretting
www.oslofelgretting.no
 

Rister det i bilen selv om hjulene er balansert? Da har du som regel en bulk eller et kast i felgen. Vi retter dine urunde eller bulkede aluminiums-felger med en teknikk som kombinerer varme med hydraulisk press. NB: Rabatt gjelder kun retting av felger, ikke oppussing/lakking.

NSK-medlemmer får 20% rabatt på tjenester levert av Oslo Felgretting – gyldig medlemskort må fremvises.

 

 
Jacob’s Auto-Supply AS

Tlf. 22650355

www.auto-supply.no

E-post: [email protected]

En lang liste over rabatter kan lastes ned her (PDF). Vi har utover dette ett stort utvalg av rekvisita og slitedeler som dere også vil få rabatt på ca 15 %. Vi prøver å ha ett så bredt som mulig delelager, da vi har mange verksted kunder som reparerer alle bilmerker.
 
 
Jegard AS

Ensjøveien 7, Oslo

www.jegard.no
NSK ligger inne hos Jegard som kontantkunde kategori A på alle varelinjer. D.v.s. si en direkte rabatt fra -10 til -40% trukket fra i kassen. Jegard har også nettbutikk for de som ikke mulighet for besøk i Oslo. Da kommer det eventuell frakt omkostninger i tillegg. Rabatten får man kun ved fremvisning av gyldig medlemskort i NSK.

Eksempler på varesortiment: Kamasa håndverktøy og verksted utrustning, Heyco håndverktøy lev. b.l.a. til Jaguar, BMW og RR, Ferve batteri ladere testere og syremålerer etc., alt i arbeidslamper og skjøtekabler, div. industri spray grunning smøring etc., alt i arbeidstøy sko verneutstyr etc., Hawera sagblad bor hullsager og hullstansere, Leathermann og Maglite multiverktøy, NEC måleinstrumenter volt kamvinkel etc., Bosch og Makita el-verktøy proffserien, Alto høytrykksvaskere og støvsugere, billige presenninger og små lastestropper.

 
Veng Veng Norge A/S www.veng.no
NSK har en rabatt hos Veng på 20-35% på diverse deler. Rabatten får man kun ved fremvisning av gyldig medlemskort i NSK samt ved å oppgi NSKs kundenummer, 162014. Kontant oppgjør.

Veng Norge A/S er landets ledende importør av karosserideler, hovedlykter og blinklys / baklykter. De har egne lagerførende avdelinger i Oslo, Halden og Stavanger.

Eksempler på varesortiment: Karosserideler, eksosanlegg, lykter, bilpleieprodukter, bladfjærer, radiatorer og varmeapparat register, speil og et bredt slitedelsprogram.

 
     
Scroll to Top