Firmaavtaler

Oslo Antirust AS
Østre Aker vei 205
Oslo
Tlf. 22 22 42 02
www.osloantirust.no

Vestfold Antirust AS
Hortensveien 273
Tønsberg
Tlf. 33 33 25 99
www.vestfoldantirust.no

Buskerud Antirust AS
Øvre Eiker vei 82 A
Drammen
Tlf. 944 20 567
www.buskerudantirust.no

Funderud Antirust AS
Finnestadveien 335
Eidsberg
Tlf. 69 89 89 89
www.antirust.no

Antirust benytter Lanolinoljen Fluid Film som et meget effektivt antirustmiddel. Ta kontakt for en hyggelig medlemspris. Klikk her for prisliste. Medlemsrabatten fås ved visning av gyldig medlemskort.

Felgteknikk Norge AS
Myrveien 8, Råde
Tlf. 69 32 35 10
www.felgteknikk.no

Felgteknikk Norge (tidl. Østfold Felgteknikk) er et spesialisert verksted som gjøre alt fra reparasjon av skader, pulverlakkering, oppretting, sveising m.m. Har du en felg med skade? Ønsker du å bytte farge, eller kanskje få shinet opp dem igjen? Da har du kommet riktig. Vi sitter på høy, faglig kompetanse og har de nyeste maskinene for å sikre at jobben blir gjort så bra som mulig.

Vi tilbyr 10 % rabatt på alt arbeid til NSK-medlemmer med gyldig medlemsbevis. Rabatten gis kun i sammenheng med lavsesonger. Sommerhjul gis rabatt mellom september og januar. Vinterhjul gis rabatt mellom april og august. Felgteknikk Norge har avdeling både i Råde og på Furuset i Oslo.

Norsk Prol AS
Teglverksveien 57, Solbergelva
Tlf. 32 84 27 00
www.norskprol.no

Norsk Prol er total-leverandør for produkter til kosmetisk shine av biler, båter, mc mm. Vi er importør av flere store merker som Meguiar’s, Leather Repair Company, Rain X, Tornador og Grip Clean. Norsk Prol driver også egen ­bilpleieskole som ofte holder kurs innen bilpleiefaget.

Dekkmesteren AS
www.dekkmesteren.no

Dekkmesteren ønsker alle medlemmer i NSK ­velkommen til en hyggelig dekkhandel. Vi holder til flere steder: Berger (Lillestrøm), Drammen, Enebakk, Fredrikstad, Holmlia (Oslo), Hvalstad, Høvik, Jons Dekk & Felg, Porsgrunn, Kalbakken (Oslo), Råholt, Slemmestad og Tønsberg.

Jacob’s Auto-Supply AS
Strømsveien 223 (bygg 4), Oslo
Tlf. 22 65 03 55
www.auto-supply.no

Vi har et stort utvalg av rekvisita og slitedeler, som dere vil få ca. 15 % rabatt på. Vi prøver å ha et så bredt delelager som mulig, da vi har mange verkstedkunder som reparerer alle bilmerker. En liste over rabatter kan lastes ned her.

Jegard Handel AS
Nils Hansens vei 2 A, Oslo
Tlf. 417 35 000
www.jegard.no

Som NSK medlem får du 10 til 40 % rabatt trukket fra i kassen. Jegard har også nett­butikk, da kommer fraktomkostninger i tillegg. Rabatten får man kun ved fremvisning av gyldig medlemskort i NSK. Jegard Handel har utover dette ett stort ­utvalg av rekvisita og slitedeler til ca. 15 % rabatt.

Veng Norge AS
Isebakkeveien 6, Halden
Smalvollveien 63, Oslo
Tlf. 69 19 54 00
www.veng.no

Veng Norge AS er landets ledende importør av ­karosseri­deler, hovedlykter og blinklys/baklykter med egne lager­førende avdelinger i Oslo, Halden og Stavanger.

Som NSK medlem for du 20 til 35 % rabatt på ­diverse deler. Rabatten får man kun ved fremvisning av gyldig medlemskort i NSK, samt ved å oppgi NSK sitt kundenummer. Eksempler på varesortiment: Karosserideler, ­eksosanlegg, lykter, bilpleieprodukter, bladfjærer, radiatorer og ­varmeapparat register, speil og et bredt slitedelsprogram. Kontant oppgjør.

Fuchs Lubricants Norway AS
Fredrik Selmers vei 6, Oslo
Tlf. 21 99 59 50
www.fuchs.com

Moltek Moløkken
Astrids vei 4, Lørenskog
Tlf. 953 66 335
[email protected]

Alle medlemmer av NSK får 30 % ­rabatt på oljer og smøremidler fra Fuchs Lubricants, med noen få unntak i prislisten. Last ned hele prislisten her – og utvalgte produkter her.

Fuchs Lubricants er verdens største uavhengige smøremiddelprodusent med 36 fabrikker over hele verden, helt ny fabrikk i Sverige og bransjens ­bredeste utvalg. Selskapet er kjent for å utvikle og produsere premium produkter til bilbransjen og er leverandør til 80 % av bilprodusentene i Tyskland.

Firmaet Moltek Moløkken som er forhandler for disse ­produktene til kunder i Norge.

Skroll til toppen