Vårmønstring

Også i år var selveste Nedre Elvehavn som godkjent lokasjon for årets vårmønstring i NSK’s regi. Slik som i fjor, lå alt til rette for at utstillingen på TMV-odden kunne tiltrekke seg et stort publikum på vei til og fra området ved Solsiden. For Vårmønstringen 2024 kunne vi nok dessverre ikke matche fjoårets arrangement værmessig. Innbitte entusiaster lar seg uansett ikke stoppe av utsikter til regn, men stiller selvfølgelig opp til glede for publikum og oss selv som utstillere. Flere fant turen til Elvehavna, her var familier på bytur og folk med generell bilinteresse som besøkte vårt attraktive område.

Fra 2022-vårmønstringen hadde vi lært at fasillitetene på Nedre Elvehavn kunne utnyttes på mange måter med både tilgang til kjøpesenter og restauranter. Her valgte vi også i år den italienske restauranten Olivia som en fin base med god service og mat og drikke, samt perfekt utsikt til våre sportsbiler i utstillingsområdet.

Takk til alle som bidro til en flott og sosial dag. Vi ser fram til flere gode NSK-opplevelser videre i sesongen !

 

Skroll til toppen