Kveldstur til Selbu

NSK’s tradisjonelle tur til Selbustrand er en perfekt start på utesesongen, hvor været denne ettermiddagen ikke helt matchet det fantastiske vårværet som hadde vart i mange dager, dog møtte ca. 40 sportsbilsentusiaster opp, fordelt på over 20 biler, fordi et sosialt gjensyn og en herlig tur opp til Selbu (med kaffe og eplekake m/is) trumfer alt.

Oppmøtested, var som vanlig, Esso Motorhotell med cruising innover fjorden langs «gammelveien» til Hommelvik, der de siste deltagerne hang seg på. Herfra var det vår egen «rally Monte Carlo» oppover Mostadmarka til Selbu i pur kjøreglede for sportslig kjøring.

Vel oppe på Selbustrand Hotell var det stor glede over å endelig være i gang igjen, samt treffe igjen gjengen av medlemmer etter vinteren. Inne på hotellet ble vi som vanlig tatt godt imot av et hyggelig vertskap, hvor husets eplekake med is til kaffen som vanlig smakte fortreffelig.

  

Som seg «hør og bør» ble alle frammøtte orientert om kommende aktiviteter, som vårmønstring på Nedre Elvehavn (11. mai), samt Vårtur 2024 og andre kommende aktiviteter utover sommersesongen.

Skroll til toppen