Årets sommertur – The Norwegian Grand Tour 2024

Turen kombinerer spektakulære veier over høye fjell og kystnære sportsbilveier med 5, alternativ 7 overnattinger.

Vi starter lørdag 13. juli og kjører retning Valdres, men naturligvis ikke raskeste vei. Vi stopper for en felles lunsj før vi ankommer eventyrlige Danebu Kongsgård, som ligger fantastisk til med panoramautsikt over Jotunheimen og Hemsedalsfjellene. Dagen etter kjører vi over Filefjell i retning Vestlandet, og stopper for en lunsj på Lærdalsøren Motorhotell. Etter lunsj går ferden over spektakulære Aurlandsfjell, som byr på kraftige stigninger, krappe svinger og utsikter så det rekker. Dette er en strekning som er en stor kjøreopplevelse. Vi fortsetter videre til innerst i Hardanger-fjorden, hvor vi skal ha andre overnatting på Det Historiske Hotell Brakanes i Ulvik. Et hotell med Idyllisk beliggenhet ved kanten av Hardangerfjorden. Dagen etter kjører vi fra Ulvik langs Haradangerfjorden, over Røldalsfjellet og fortsetter i retning Stavanger på morsomme og svingete veier i flott natur.

I Stavanger sjekker vi inn på Clarion Hotell hvor vi skal ha to overnattinger. Etter to innholdsrike dager i Stavanger går ferden videre sørover langs Nordsjøveien, også kalt Norges vakreste omvei, til Farsund. Her sjekker vi inn på Farsund Fjordhotell, som er siste overnatting på 5-dagers turen.

Om du ønsker å bli med oss videre på hele turen med 7 overnattinger, fortsetter vi fra Farsund på morsomme veier litt inn i landet og deretter i retning Kragerø. I Kragerø skal vi bo to netter på Victoria Hotell. Her skal vi hygge oss blant koselig trehusbebyggelse med trange gater og smug, fylt med nisjebutikker, gallerier og hyggelig restauranter for felles middag. Parkering har vi reservert for våre biler i eget kameraovervåket område i Byfjellet parkering.

 

Pris for 5 dagers turen:
• Enkeltrom kr 12 860-, Inklusive frokost og middag alle dager
• Dobbeltrom kr 21 950,- Inklusive frokost og middag alle dager

Tillegg for 2 dager:
• Enkeltrom kr 2460,- Inklusive frokost eks. middag.
• Dobbeltrom kr 3970,- Inklusive frokost eks. middag.
 
👉 For påmelding: Klikk her

Du melder deg på via sportsvogn.no og skriver deg på påmeldingslista der.

Men påmeldingen er først gyldig når betaling er gjort.

Betaling skjer til Gazoline, konto nr. 5005.06.23618

(NSK har outsourcet hovedturene til Gazoline ved Turutvalget.)

Du som har vært med før vet litt av hva du har i vente. Du som ikke har vært med, har litt å glede deg til. Men, som vanlig, er antall plasser begrenset. Og det er det sedvanlige «Først-til-mølla-prinsippet» som gjelder…

Hilsen Turutvalget
Lars Weckhorst, 908 44 041
Ulf Johannessen, 900 23 554
Egil Nordlien, 907 52 977
Stein Pauli Nilsen, 920 39 421

Skroll til toppen