Ettermiddagstur med garasjebesøk og «nogo attåt»

Årets første mulighet for å lufte grombilen og få luft i håret ga full uttelling på alle måter. Hvorvidt det var Øystein og hans spektakulære Mercedes-garasje, et fantastisk vårvær eller grill & garasjemester Lars med sin lagerseksjongarasje som lokket er ikke godt å vite. Kombinasjonen var uansett minneverdig! Totalt 19 personer møtte opp, i en for anledningen god blanding av cab’er, SUV’er og el-biler såpass tidlig på året.

Gjengen av sportsbilentusiaster møtte som vanlig opp på Esso Moholt, der mange av oss møtte opp «nedcabbet» (temperaturen var faktisk oppe i 14 grader!). Turen opp til Øystein hadde et snev av mystikk der vi sniklet oss inn i det anonyme boligområdet for å få et innblikk i Øysteins lykkeland av en garasje. Alle forstod umiddelbart at her var det et komplett smykke bestående av en herlig garasje besmykket med både Mercedes-rekvisita, kronespill og edelstenen selv; en herlig Mercedes AMG-GT C roadster som det kun finnes et fåtall av i Norge. Store øyne hadde vi nok alle som fikk se dette. Slikt kan vi like, og kan beskrives som både stilig og tøft, ispedd en dæsj av misunnelse fra de fleste av oss. Øystein fortalte villig om denne og andre biler, og det ble også en liten oppstart slik at vi fikk høre på gromlyden. 

 

Dette var en flott oppvarming, og vi kunne dra videre til kveldens hovedattraksjon, lagerseksjonsanlegget på Sveberg hvor Lars ventet på oss med partytelt, skikkelig grill bestykket med burgere og pølser! Veien dit gikk over Dragvoll og ned til «gammel-E6’n» før vi tok av oppover en bygdevei fra Storsand til Sveberg. For de av oss som ikke har frekventert området på en stund, kunne vi konstatere at her har det vært en imponerende byggeaktivitet med flere næringsbygg og et meget flott lagerseksjonsområde. Vår endestasjon var seksjon 17 (Raudåsflata) hvor Lars (m/fam.) hadde gjort en imponerende jobb med å sette opp telt og kjøpt inn mat for at NSK-gjengen skulle få maks utbytte av kvelden.

Lars har valgt en 72 m2 seksjon med 32 m2 mesanin, slik at han har rikelig med plass for sine kjøretøy, samt innredet messanindekket med sittegruppe og korrekt litteratur for bilinteresserte. Lagerseksjoner, tilsvarende denne, har blitt utrolig populært over det ganske land, hvor det er mulig å kjøpe ulike seksjoner i forhold til størrelse og bestykning (se også: Våre lagerstørrelser – Lagerseksjoner). Her har du med andre ord muligheten til å innrede drømmegarasjen du alltid har ønsket deg, men ikke har hatt plass til.

Vi kan konstatere at det ble en herlig kveld med godt oppmøte og god stemning, inkludert godt vær (selv om det ble litt småkaldt utover kvelden). På vegne av NSK Trøndelag, takkes derfor Lars Ryjord og Trond Anders Lindgjerdet for et flott arrangement. Vi ser fram til kommende aktiviteter i NSK-regi.

Skroll til toppen