Innemøte hos Cura di Automobile

Vertskap for møtet var grunnlegger og daglig leder Finn R. Hansvold i Cura di Automobile, og i tillegg var Jørgen Nordfjærn fra samarbeidspartneren North Nobel Detailing som deler lokalet tilstede.

Vi fikk en presentasjon av det nye studioet, de som jobber der og tjenestene de kan tilby. Dette omfatter vask, polering, mindre lakkreparasjoner (a la steinsprutskader), voksing, keramisk lakkforsegling, interiørrens, PPF (Paint Profection Film), folie, skinnreparasjoner +++ og ikke minst salg av et bredt utvalg bilpleieprodukter i butikk og på nett.

Det er full drift allerede, men samtidig jobbes det med å etablere en enda større bilpleiebutikk og ikke minst et innendørs selvvask-anlegg der kunder kan komme og vaske bilen selv med bruk av de samme produktene.

På vegne av NSK avdeling Trøndelag takkes det for et interessant innemøte.

 

Skroll til toppen