Vinterweekend 2024 nærmer seg!

Å kjøre bil på isbane er vel så moro som å kjøre på asfalt. Og nå inviterer vi til vinterens store begivenhet!

Vi bor, som alltid, på Golsfjell Fjellstue 16. til 18. februar. Stedet er et alle tiders «hjem» på fjellet, både når det gjelder overnatting, mat og hyggelig vertskap. Og dessuten porten til Tisleia-fjorden, hvor det hvert år anlegges fantastiske isbaner. Vi har vært der i utallige år nå, og har bare gode erfaringer. På Tisleia er det som regel skikkelig vinter og masse snø, med supre forhold på isen.

 

Du kan stille med sportsbilen eller dagligbilen. Og du har tre valg når det gjelder dekk: piggfritt, piggdekk eller Lappi dekk. Ellers kan du kjøre fredag eller lørdag – eller begge dager. Du kan også velge å ha med en ekstra sjåfør på bilen.

Dessuten kan du delta i en høyst uhøytidelig konkurranse. Et handicap-system sørger for ganske like forhold, uansett om du har pigger, piggfritt, to- eller firehjulstrekk, 80 eller 500 hester. Og det utdeles hyggelige priser.

Vinterweekenden på Golsfjellet er et hyggelig og sosialt arrangement, med gamle og nye venner i klubben, og verdt turen bare det. Og for de som ønsker mer tradisjonelle vinteraktiviteter, er det for eksempel bare å ta skiene fatt.

Øvrige opplysninger:
dB-grense: Det er en grense på 80dB målt ute på banen
Avlessing/omlegging: Godt med parkering og mulighet for på/avlessing og omlegging av hjul
Bensinstasjon: Gol sentrum – det er lurt å tanke opp før du kjører til hotellet. Det er ca. 2 mil fra Gol til hotellet
Lunch/varmestue: Golsfjell Fjellstue
Distanse/tid fra hotellet: Ca. 2 minutters kjøring
Informasjon fra baneeier finnes HER

FOR PRISER OG PÅMELDING, KLIKK HER

Skroll til toppen