Julebord – tradisjonen tro

I år, som tidligere, blir det julebord i 2. etasje hos Mortens Kro på Gjelleråsen, onsdag 6. desember kl. 19.00. Adressen er Trondheimsveien 3, 1481 Hagan.

Det blir selvfølgelig tradisjonell julemat på menyen – ribbe, medisterkake og medisterpølser med tilbehør, kaffe og kransekake til slutt. Og foruten hyggelig samvær, er det som vanlig gode muligheter til å vinne i vårt usedvanlig populære lotteri med sedvanlige flotte premier! Kan allerede nevne flotte modellbiler og godsaker fra Meguiars.

Våre Marshals og funksjonærer gjennom sesongen, samt Heders- og Æresmedlemmer inviteres spesielt. For dere er serveringen av mat og 2 stk. valgfri drikke gratis. For alle andre er prisen kr 600,- og da blir maten servert to ganger. Drikke kommer i tillegg. De fleste pleier å kjøre, men det serveres alkohol for dem som måtte ønske. Vi håper dere har mulighet til å bli med!

PÅMELDING til [email protected] innen 1. desember. Beløpet vippses til 73079. De som skal betale med Vipps må føre på navn i meldingsfeltet. Vi har eventuelt også med kort-terminal.

Vi gleder oss til å se deg!

Skroll til toppen