Besøk en ny og annerledes bilbutikk 7. september – og en kommende samarbeidspartner!

I NSK har vi en rekke firmaavtaler som hovedsakelig er rabattavtaler. Nå er vi for første gang i ferd med å gjøre en firmaavtale med en bilbutikk, og den vil dreie seg om andre ting enn bare rabatter…

En del har kanskje fått med seg at vårt medlem, Thomas Øvreseth, har startet ny bilbutikk. Thomas er kjent for mange gjennom 30 år hos Oslo Jaguar Service AS, som med tiden ble Insignia AS. Han har bokstavelig talt gått gradene, fra å være salgskonsulent i sine unge år, til å være deleier og daglig leder for Insignia, fram til selskapet ble kjøpt av Bilia-gruppen i mai 2022. Kompetansen strekker derfor vidt etter så mange år, sterkt drevet av ren bilentusiasme, som nærmest er en livsstil. Derfor var veien kort til å skape sin egen entusiastforretning, Øvreseth Premium & Classic Cars AS, på Hvalstad i Asker.

Slik har det seg altså at den nye butikken har et omfattende nettverk og høyt kunnskapsnivå for bil, som de nå gjerne vil dele med våre medlemmer ved behov. Eksempler på hva de kan by på, er å arrangere medlemstreff med utvalgte temaer og interessante gjester fra inn- og utland. Det kan være eksperter på enkelte merker, perioder i bilens utvikling, restaurering, tekniske aspekter, ressurser innen bilhold, politikk, reiser, turer og opplevelser.

De vil også være en hjelpende partner for NSK´s medlemmer, og skal kunne bistå med kloke råd i ulike sammenhenger når det gjelder bil. Og da siktes det til mye mer enn den økonomiske siden av bilholdet, fordi deres hverdag er mer preget av større og mindre utfordringer, av både teoretisk og praktisk art, enn de fleste antar. I en tid med mange usikre faktorer for både økonomi, bilens framtid og miljøhensyn, føler mange et behov for å diskutere valg av type bil. Er det smartere med elektrisk motor kontra fossil? Hva lønner seg på sikt for mitt valg? Hvilke biler holder seg bedre i verdi – eventuelt vil gi en verdistigning? Hva er en god pris for min bil i dagens marked? Når det gjelder lakkskader eller pleie av bilen – hvilke aktører er seriøse? Hva er lurt med tanke på vinterlagring? Bør jeg tenke på eksport av bilen slik utviklingen er nå? Og så videre…

Dette – og mer til – vil Øvreseth hjelpe med. Enten det gjelder en uformell samtale eller et konkret oppdrag for å bistå med anskaffelse av akkurat din drømmebil, eller salg av den. Deres kompetanse står til vår rådighet.

Du er altså velkommen til å se – og høre mer om dette – samtidig som grillmat blir servert.

Møt opp torsdag 7. september kl. 18.00 hos Øvreseth AS, Nye Vakås vei 14, 1395 Hvalstad

Velkommen!

Skroll til toppen