Treff hos Prestmarken Bil, lørdag 16. september

Hyggelig dagstur og høstmønstring – bli med til et av Norges fineste bilanlegg!

For fjerde året på rad er vi blitt invitert til Prestmarken Bil på Helgelandsmoen. I fjor kom det hele 150 biler til eventet, og vi hadde med oss 62 av dem fra Høvikodden. Og det til og med i regnvær! Vi ønsker å gjenta suksessen, og i år lover vi fint vær…

Kjøreturen starter fra Høvikodden (Henie Onstad) lørdag 16. september kl. 10.30. Vi kjører om Tranby og Skaret. Denne gangen tar vi av ved Vik og kjører i nydelig landbrukslandskap rundt den koselige Røyse-halvøya via Kroken og Gomnes og frem til Helgelandsmoen på Røyse. Kjøreturen er på ca. 5 mil og tar ca. 1 time. Vel fremme blir det omvisning på deres flotte anlegg – både på det moderne verkstedet og i bilanlegget.

Det blir mange fine biler å se på, og hyggelige mennesker å omgås. Og et spennende innslag er ulike kåringer med kvalifisert jury. Til vinnerne vanker selvfølgelig pokaler og fine premier. Egen speakertjeneste har vi også, så her blir det mønstringsstemning. I tillegg serveres det grillmat, drikke og kaffe.

Det er ingen påmelding, og det er bare å møte opp på Henie Onstad eller direkte hos Prestmarken Bil, adresse Furuhallveien 23, Hønefoss.

Vi gleder oss til å se deg!

Skroll til toppen