Høsttur av godt, gammelt merke 22. til 24. september

Og da må det bli til Vrådal i Telemark, med overnatting to netter på Straand Hotell, et familiedrevet sted med tradisjoner fra 1864, og en del av kjeden «De historiske hotell og spisesteder». Her byr de på gjestfrihet i et historisk miljø, med regionens mattradisjoner og lokale råvarer. Lørdagen byr på en dagstur med svinger, flott terreng, asfalt, natur og opplevelser. Etterfulgt av after-drive på stedets sjarmerende takterrasse.

Straand Hotell har utviklet et eget Hubriding aktivitetskonsept, hvor tanken bak er å tilrettelegge for gode kjøreopplevelser, uten transportetapper og opp- og nedpakking. Konseptet går ut på at du velger ett av ni ruteforslag, hvor hver rute er en dagstur lagt opp av lokalkjente kjøreentusiaster som brenner for å gi deg en god kjøreopplevelse. Så her kan du komme igjen og igjen for stadig nye opplevelser. Vi kjørte én av rutene for to år siden. Nå tar vi en ny og annerledes rute…

Pris for to i dobbeltrom med to overnattinger og frokost, samt buffét-middag på fredag og en oppgradert 3-retters på lørdag er kr 7.550. Tilsvarende for én person i enkeltrom er kr 4.750. Prisene inkluderer forøvrig fri parkering, fri benyttelse av svømmebasseng og tilgang til vaskeplass og vaskehall på forespørsel – og en enkel lunsj underveis på fredag.

⚠  Frist for påmelding er tirsdag 22. august. PÅMELDING HER

Foto: Straand Hotell

Husk at du først er påmeldt når betalingen er innbetalt til (Gazoline) konto nr. 5005.06.23618. Turen er begrenset til 50 deltakerbiler, det vil si at «førstemann-til-mølla» prinsippet gjelder.

Oppmøte fredag 22. september på Henie Onstad Kunstsenter, Høvikodden kl. 12.30. Avreise kl. 13.00.

Hilsen Turutvalget

Ulf Johannessen, 900 23 554
Egil Nordlien, 907 52 977
Lars Weckhorst, 908 44 041
Stein Pauli Nilsen, 920 39 421

Skroll til toppen