Søndagstur til Inderøya

15 biler og 23 personer på høst-sesongens andre kjøretur som ble en flott tur i fint vær.

9 biler og 15 personer møtte opp til avgang fra Esso Moholt.

Første etappe gikk langs Jonsvannsveien via Dragvoll til Reppe og deretter «gamle E6» langs fjorden til Hell og inn på E6 til Vuddudalen. Her fikk vi selskap av 3 biler og 4 personer til slik at reisefølget da var 12 biler og 19 personer.

 

 

Fra Vuddudalen tok via av fra E6 og kjørte via Åsenfjorden til Frosta, og videre nordover til Ekne, inn på E6 ved Skogn og til YX Gråmyra der det ble en is-stopp. 

Neste etappe via Levanger og inn på E6 igjen ved Mule. På Røra tok vi av inn på «Den Gyldne Omvei» som vi kjørte via Straumen til Kjerknesvågen, der det ble en stopp på flotte Kjerknesvågen kai.

Etterpå kjørte vi videre nordover til Gangstad, sørover igjen til Straumen og til Øyna Kulturlandskapshotell der vi spise lunsj. Været var fortsatt fint og vi kunne beundre den storslagne utsikten ut over fjorden og Inderøya. 

Etter lunsj kjørte noen av oss tilbake til Straumen, der det var muligheter for en kopp kaffe og se seg litt rundt i butikkene som fortsatt var åpne, mens andre satte kursen hjemover.

På hjemturen kom det en plutselig lokal regnskur mellom Røra og Gråmyra, men ikke verre enn at det gikk greit å kjøre igjennom den med taket i nedfelt posisjon. Ellers på turen var det flott vær med lettskyet himmel og delvis sol.

Total kjøredistanse på turen ble ca. 27 mil.

Styret takker de frammøtte for en flott tur.

Takk til Svein Erik i styret (og Siv) for god planlegging og gjennomføring.

Skroll til toppen