Kveldstur til Tautra

Årets tradisjonelle kveldstur til Tautra og Klostergården ble i år gjennomført i flott sommervær. Dette til glede for 40 personer fordelt på 23 biler. Her kan nevnes at de fleste av oss hadde fulgt ivrig med på værmeldingen som vekselvis indikerte både sol og regn (hvilket det også ble om vi tar med noen dråper som kom da turen startet fra Trondhjem).

Kjøreruten er like tradisjonell som selve turen, med første etappe fra Esso Moholt via «gamle E6» langs fjorden til Hell med et kort stopp utenfor Prix’n for oppsamling av  flere medlemmer fra norddelen av fylket. Turen gikk så videre opp til Hegra, over Skjelstadmarka, ned til Langstein og videre til Vuddudalen, hvor flere medlemmer knyttet seg til følget for siste etappe via Åsenfjorden og Frosta ut til Tautra.

Ved ankomst Klostergården gikk turen inn på Gårdsbutikken som ble holdt åpen for oss slik at vi fikk mulighet til å handle både øl og andre kortreiste produkter hjem. Deretter gikk turen inn i selskapslokalet  «Fjøset» som vi i tradisjonen tro var blitt tildelt for kvelden. Turleder Lars ønsket her alle velkommen til klubbens første samling etter sommerferien. For årets traktement var vi tilbake til pai-buffet og salat etterfulgt av kaffe og kake.

Som seg «hør og bør» ble de frammøtte også orientert om «rikets tilstand» og kommende aktiviteter av styreleder. Her ga de ulike turansvarlige oppdatert informasjon knyttet til «sine» turer.

Det var som alltid meget god stemning og en fin start for sensommeraktivitetene.

Ca. kl. 21:30 takket vi hverandre for laget og tok fatt på hjemturen til Trondheim med et litt spredt startfelt.

Styret takker de frammøtte for en fin tur.

 

 

Skroll til toppen