Vinner av utlodningsbilen

Og vinneren ble…

Loddsalget gikk strykende, og mange så sjansen til å vinne en sportsbil med relativt høye vinnerodds. Trekningen ble gjort på Vårmønstringen den 14. mai. Og den lykkelige vinner ble vårt mangeårige medlem Jan Harald Andersen! Den formelle overrekkelsen fant sted på Vårturen og Ronnums Herrgård. -Jeg er så glad, sier Jan Harald. -Dette er nemlig en drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har nemlig ønsket meg MX-5 siden den første generasjonen ble lansert. For meg er dette reinkarnasjonen av en klassisk roadster i en driftssikker utgave. Nå skal jeg kose meg så mye som mulig med bilen, ta noen ferieturer og ha det hyggelig.

Vi gratulerer!

 

Bilde: Jan Harald Andersen (til høyre) overrekkes bilen ved en liten høytidelighet, av NSK´s Petter Huse. Elisabeth Huse tok ansvar for shiningen.

 

Skroll til toppen