Vårmønstring

Også i år var selveste Nedre Elvehavn som godkjent lokasjon for årets vårmønstring i NSK’s regi. Slik som i fjor, lå alt til rette for at utstillingen på TMV odden kunne tiltrekke seg et stort publikum på vei til og fra området ved Solsiden.

For Vårmønstringen 2023 kunne vi definitivt krysse av for at fjorårets værguder hadde «byttet side» og virkelig slått på «stortromma» for at årets arrangement kunne bli så flott som vi hadde håpet på.
I år kunne innbitte entusiaster (og mindre innbitte) stille opp til glede for publikum og oss selv som utstillere.

Mange fant turen til Elvehavna, så her var det bunadskledde, dresskledde, familier på bytur og folk med generell bilinteresse som besøkte vårt attraktive område. Bilder ble tatt og gode spørsmål ble stilt. Den mest ivrige av alle, svensk kvinnelig dykker, fant det faktisk på sin plass å hente sin egen bil, en Z4, for å stille opp sammen med oss. Artig!

Takk til alle som bidro til denne flotte dagen og spesielt takk til gjengen fra MG-klubben som fikk bli med oss og krydret utstillingsområdet med flotte MG’er. Håper de alle melder seg inn i NSK slik at vi også får glede av dem i resten av sesongen! Takk også til Arve, Hans Petter og Lars i styret for god planlegging og gjennomføring av arrangementet.

Skroll til toppen