Kveldstur til Selbustrand

«Gi gass, gi gass, de tar innpå!» ropte Solan Gundersen med høy og klar stemme. Solan’s blikk var like intenst som stemmen. Reodor tok det hele med fatning, men ga selvfølgelig gass, for doningen var nyskodd med brede radialdekk som ga godt feste på veibanen, så herr Blodstrupmoen eller andre representanter fra Snake Oil kunne bare prøve å henge på Il Tempo Gigante oppover Flåklypa…

Scenarioet er ikke korrekt, men ikke direkte feil heller. Trøndelags egen Flåklypa Grand Prix avholdes nemlig årlig og kan uoffisielt gå under navnet Mostadmarka Grand Prix, som muligens kan bidra til at konkurrerende løp som Rally Monte Carlo o.l. kan oppleves som litt kjedelig. For oppover Mostadmarka er veien akkurat perfekt for NSK’s vårslepp av kjørekåte sportsbilentusiaster som vil ut av vinterdvalen.

NSK’s tradisjonelle tur til Selbustrand er en perfekt start på utesesongen, hvor også været denne ettermiddagen var tilnærmet perfekt (ihvertfall på vei oppover). Over 40 stk møtte opp, fordelt på over 20 biler.

 

Her var det som vanlig start fra Esso Motorhotell med cruising innover fjorden langs «gammelveien» til Hommelvik, der de siste deltagerne hang seg på. Herfra var det som nevnt «dags» for vår egen Flåklypa Grand Prix oppover Mostadmarka til Selbu i pur kjøreglede i et sjarmerende strekk skapt for sportslig kjøring.

Vel oppe på Selbustrand Hotell var det stor glede over å endelig være i gang igjen, samt treffe igjen gjengen av medlemmer etter vinteren. Inne på hotellet ble vi som vanlig tatt godt imot av et hyggelig vertskap, hvor husets eplekake med is til kaffen som vanlig smakte fortreffelig.

 

Som seg «hør og bør» ble alle frammøtte orientert om kommende aktiviteter, som vårmønstring på Nedre Elvehavn (9.mai), samt Vårtur 2023 og andre kommende aktiviteter utover sommersesongen.

Takk til de frammøtte medlemmene for oppmøtet, og takk til Arve i styret for god planlegging og gjennomføring.

Skroll til toppen