Innemøte hos Antirustsenteret Tiller

18 medlemmer møtte opp til årets 2. innemøte, der vi fikk et interessant innblikk i behandlinger og produkter som tilbys av Antirustsenteret Tiller, en bedrift med lang erfaring i bransjen som er ledende i Trondheim.

Møtet åpnet med at formann Arve ønsket velkommen, og orienterte om at det i forkant av møtet allerede var inngått en rabattavtale mellom Antirustsenteret Tiller og Norsk Sportsvogn Klubb. Denne gir klubbens medlemmer -15% på de tjenestene firmaet tilbyr, det vil si understellsbehandling, rustarbeid og lyddemping. Dette setter vi selvsagt stor pris på.

Kveldens vertskap Siri og Jørgen Pettersen ønsket oss velkommen og vi fikk servert kaffe og kaker.

Vi fikk en god og omfattende gjennomgang av selskapet; bakgrunn/historie, hvilke tjenester som tilbys og hvilke produkter som benyttes til behandlingen.

Selskapet het tidligere Tectyl Senteret Trondheim og etablerte seg med verksted i dagens lokaler på Tiller i 2010. I 2019 endret selskapet navn til Antirustsenteret Tiller, fortsatt med de samme eierne. Etter navneskiftet har også produktrekken blitt oppgradert, mens det tidligere ble brukt Tectyl i stor utstrekning er det nå Mercasol som har tatt over. Sistnevnte anses å være noe mer holdbart og mer spisset for nordiske forhold.

Vi fikk en fin innføring i hvordan en typisk understellsbehandling av en bil foregår. Denne starter med en grundig rengjøring for å fjerne alt av støv, skitt, eventuelle tidligere produktrester etc. slik at tilstanden på bilens understell blir tydelig. Man blir så i samarbeid med kunden enig om hvilke eventuelle rustarbeider som bør utføres før selve  understellsbehandlingen kan påstartes. Første steg er påføring av «tynnstoff» som penetrerer inn i hulrom, kanaler etc. Deretter påføres «tykkstoff» som skaper et tykkere og mer slitesterkt og holdbart lag som beskytter bilens understell mot framtidige rustangrep. Når dette er fullført henger bilen til tørk i 2-3 døgn fram til den er klar til å bli hentet av kunden.   

Medlemmene fulgte interessert med på gjennomgangen og stilte en mengde spørsmål, blant annet var det interesse for konkurrerende produkter som f.eks. Fluid Film/Lanolin, veisalting og garantier. Alt vi lurte på ble grundig og seriøst besvart av Jørgen med hans bakgrunn og kompetanse fra over 20 års erfaring innenfor fagfeltet. 

Til slutt gikk vi ned en etasje til verkstedet, der vi fikk se nærmere på diverse biler som befant seg i ulike steg i prosessen. Også her florerte det med spørsmål, og da møtet ble avsluttet ca. kl. 21:30 så hadde nok alle de frammøtte fått svar på de spørsmålene de måtte ha rundt kveldens tema. Mange ga også uttrykk for at de allerede hadde bestemt seg for å benytte seg av selskapets produkter og den nylig inngåtte rabattavtalen, så dette blir nok bra for begge parter.

Takk til de frammøtte medlemmene for oppmøtet, og takk til Arve i styret for god planlegging og gjennomføring.

Skroll til toppen