Velkommen til Vårturen, 26.–28. mai 2023

OBS! Turen er fullbooket.

Nyt pinsen på Sveriges «roligaste vägar» – og en herlig, svensk herregård

Årets vårtur, fra 26. til 28. mai, starter fra Tyrigrava fredag 26. Og vi har naturligvis valgt en kjørerute som ikke er raskeste vei, men veiene som gir oss mest kjøreglede!

Vi inntar en felles lunsj i Aremark før vi begir oss ut på noen av Sveriges «roligaste åkvegar», som fører oss fram til vår destinasjon for helgen, to overnattinger på vakre Ronnums Herrgård. Ronnums Herrgård er en historisk perle med røtter tilbake til 1300-tallet, og ligger idyllisk til på sørsiden av innsjøen Vänern.

På lørdag kan du benytte dagen etter eget ønske. Det er kort vei til både Vänersborg og til Trollhättan, hvor blant annet et besøk på SAAB museet kan anbefales. Alternativt kan du slappe av i hotellets innbydende spa-område med badstue, treningsstudio og utendørs jacuzzi. De naturskjønne omgivelsene gir også gode muligheter for de som ønsker en fottur eller sykkeltur.

Ellers kan du forvente deg velkomponert mat og dertil hørende drikke. Og ikke minst, et hyggelig gjensyn med gamle venner – og sikkert også bekjentskap med noen nye.

Kan det bli stort bedre? Og siden det er pinse er jo mandag også en fridag, så her er det mulighet for også å forlenge turen litt, om man skulle ønske seg det.

___________

Prisen for 1 person i enkeltrom er kr 4.700, som foruten to overnattinger inkluderer middag fredag og lørdag, og frokost lørdag og søndag.

For 2 personer i dobbeltrom er prisen kr 7.800, som altså, foruten to overnattinger inkluderer middag fredag og lørdag, og frokost lørdag og søndag.

Herregården har ikke all verdens romkapasitet, så deltakerantallet er begrenset. Så hvis du har lyst til å være med på dette, er det «førstemann til mølla» som gjelder. Som vanlig setter du deg på påmeldingslista (frivillig), som du finner på sportsvogn.no – og betaler til Gazoline på konto nr. 5005.06.23618. Påmeldingsfrist er 30. mars.
Vel og merke: Du er først påmeldt når betalingen er innbetalt.

For påmelding klikk her. Hvis du registrerer deg vil du bli stående på venteliste.

 

Hilsen Turutvalget ved
Lars Weckhorst, Egil Nordlien, Stein Pauli Nilsen og Ulf Johannessen

Skroll til toppen