NSK_Trøndelag_2021_StjørdalMotorShow_08

Stjørdal Motor Show

Lørdag morgen ble det arrangert felleskjøring med avgang fra Circle K Tunga kl. 09:30. tross av helt greit vær var dessverre oppmøtet begrenset, kun 4 biler møtte opp og satte kursen mot Stjørdal. 3 biler sluttet seg til vei til og Stjørdal, slik at vi til slutt ble totalt 7 biler fra klubben som gjorde oppstilling plassen vi hadde fått tildelt utenfor hallen. Per Ole hadde gjort klart med NSK-flagget til vi kom

 

Innendørs hadde klubben fått tildelt en fin plass i inngangspartiet til hallen, rett ved siden av Jaguar-klubben. En gunstig plassering med god profilering, godt synlig for alle tur inn og ut av hovedhallen.

Bilene som var valgt ut til å representere NSK avd. Trøndelag standen denne gangen var:
1958 MGA (Odd Vaagan)
1959 Jaguar XK 150 (Bård Arne Fallrø)
1988 Caterham Super 7 (Lars Ryjord)
2013 Morgan 4/4 Sport (Frode Moxness)

(I tillegg hadde Jan Husby og Pål Andreas Schjetne utstilt hver sin E-type Jaguar-standen vis-a-vis.)

Resten av utstillingen var inne i hovedhallen, der man kunne beskue et stort og variert utvalg biler. Her var det nok noe for enhver smak; superbiler, klassiske biler, gatebiler, lastebiler og motorsykler. Et imponerende skue, spesielt med tanke at hoveddelen av bilene er hjemmehørende i Trøndelag.   

lørdag var det også klart for den offisielle avdukingen av Steinar Thyholdt’s Lamborghini Aventador replica, et imponerende prosjekt over 7 år og 5.300 arbeidstimer som vi har kunnet følge litt ekstra med underveis med 2 klubb-besøk hjemme hos Steinar i Muruvik. Bilen ble avduket av ordføreren i Stjørdal, Ivar Vigdenes. Interessen var stor, folk strømmet til rundt bilen og eieren ble intervjuet av diverse media. 

Styret rekker en stor takk til alle som i løpet av helga bidro til at dette ble et vellykket arrangement, med rigging av stand og innkjøring av biler fredag og bemanning av stand både lørdag og søndag.