Stjørdal Motor Show

Lørdag morgen ble det arrangert felleskjøring med avgang fra Circle K Tunga kl. 09:30. tross av helt greit vær var dessverre oppmøtet begrenset, kun 4 biler møtte opp og satte kursen mot Stjørdal. 3 biler sluttet seg til vei til og Stjørdal, slik at vi til slutt ble totalt 7 biler fra klubben som gjorde oppstilling plassen vi hadde fått tildelt utenfor hallen. Per Ole hadde gjort klart med NSK-flagget til vi kom

 

Innendørs hadde klubben fått tildelt en fin plass i inngangspartiet til hallen, rett ved siden av Jaguar-klubben. En gunstig plassering med god profilering, godt synlig for alle tur inn og ut av hovedhallen.

Bilene som var valgt ut til å representere NSK avd. Trøndelag standen denne gangen var:
1958 MGA (Odd Vaagan)
1959 Jaguar XK 150 (Bård Arne Fallrø)
1988 Caterham Super 7 (Lars Ryjord)
2013 Morgan 4/4 Sport (Frode Moxness)

(I tillegg hadde Jan Husby og Pål Andreas Schjetne utstilt hver sin E-type Jaguar-standen vis-a-vis.)

Resten av utstillingen var inne i hovedhallen, der man kunne beskue et stort og variert utvalg biler. Her var det nok noe for enhver smak; superbiler, klassiske biler, gatebiler, lastebiler og motorsykler. Et imponerende skue, spesielt med tanke at hoveddelen av bilene er hjemmehørende i Trøndelag.   

lørdag var det også klart for den offisielle avdukingen av Steinar Thyholdt’s Lamborghini Aventador replica, et imponerende prosjekt over 7 år og 5.300 arbeidstimer som vi har kunnet følge litt ekstra med underveis med 2 klubb-besøk hjemme hos Steinar i Muruvik. Bilen ble avduket av ordføreren i Stjørdal, Ivar Vigdenes. Interessen var stor, folk strømmet til rundt bilen og eieren ble intervjuet av diverse media. 

Styret rekker en stor takk til alle som i løpet av helga bidro til at dette ble et vellykket arrangement, med rigging av stand og innkjøring av biler fredag og bemanning av stand både lørdag og søndag.   

Skroll til toppen