Årets isbanekjøring! *RESULTATLISTE LAGT UT*

Med tanke på at vi fremdeles befinner oss i en pandemi tar vi forhåndregler. Vi tar forbehold om at vi finner det forsvarlig å utføre denne helgen basert på hvordan smittetrykket ligger når det nærmer seg, samtidig ønsker vi forståelse for å måtte avlyse dersom vi ikke får nok påmeldinger. Vi håper og tror at dette skal la seg gjennomføres, trygt og sikkert for alle. 

For påmelding, klikk HER!

Nå nærmer det seg med stormskritt igjen – vinterens høydepunkt for NSK. Vi ønsker atter en gang velkommen til NSK vinterweekend på Tisleia og Golsfjellet. Vi skal også i år være innlosjert på Golsfell Fjellstue hos vår hyggelige vert Knut Arne Svang. Som det står på hjemmesiden til Fjellstua så holdes tradisjonene i hevd. Det må vel sies at NSK holder på tradisjonen. Det er over 20 år siden vi startet med isbanekjøring i klubben. De fleste årene har vi vært på Tisleia og på Fjellstua. 

I år er helgen 19-21 Februar reservert til oss. Vi har måttet forskyve det med en uke i forhold til tidligere oppsatt plan. Kjøringen starter etter førermøte kl. 11 fredag. Vi kjører og har det gøy frem til det blir mørkt. Lørdag er det kjøring hele dagen. Både fredag og lørdag kveld koser vi oss i hyggelig atsmosfære med noe godt å drikke og litt lett juging fra dagens kjøring. 

Det er sengeplass til nesten 100 personer fordelt på vanlige rom og hytter. Vær tidlig ute med bestillingen slik at vi kan fordeles litt rundt. Det vil bli tatt hensyn til korona situasjonen slik at vi kanskje ikke kan opphold oss samlet hele tiden. Det er god plass på isen og i «fjøset» så dette går fint. 

Husk at du må bestille rom selv på Golsfjell Fjellstue i tillegg til å melde deg på hos oss. Fjellstua har telefonnummer 909 83 058 eller send mail til post@golsfjell.

Skroll til toppen