Årets Motorsportaften

Ifølge kalenderen skal den avholdes torsdag 12. november klokka 18 på Frysja.

Slik som allting er, med hensyn til korona, synes vi ikke det er tilrådelig å invitere foredragsholdere og gjester til å samles om dette.

Men istedenfor å avlyse tenker vi nytt.

Vi gjør Motorsportaftenen digital! Det betyr at dette arrangementet, som i praksis bare har vært tilgjengelig for de som bor i Oslo-området, blir tilgjengelig for alle våre medlemmer og interesserte, uansett hvor man måtte befinne seg.

Tema i år er «Motorsportens Grand Old Men». Det blir et minnerikt møte mellom giganter i norsk bilsport. Vi kommer tilbake til hvor på nettet møtet vil finne sted, og når det vil være mulig å se det. Da kan du delta hjemme i sofakroken, akkurat på det tidspunktet som måtte passe for deg. Vi tror det vil lyse litt opp i mørket…

Hilsen

Styret 

Skroll til toppen