Innemøte november

Per Ole Ryjord åpnet møtet med en orientering rundt Covid-19 situasjonen og Julemøtet som står for døren.

overtok Jan Husby med å takke Nardo Bil med Petter Elvrum (Leder) og Adrian Wang Henrichsen (bilsalg) for at de ville ta imot oss kort varsel. Jan orienterte videre for hvem vi er og klubbens aktiviteter.

Petter Elvrum ønsket oss velkommen til det flotte anlegget med flott beliggenhet Ranheim. Vi fikk en lang orientering i Nardo Bil`s historie og hvordan de havnet akkurat her Ranheim. ble det en omvisning i de flotte lokalene. Ivrige medlemmer stilte mange spørsmål og fulgte nøye med omvisningen. Et meget gjennomtenkt og tilrettelagt bygg.

ble det kaffe m/lefse og tvist. Praten gikk livlig rundt de flotte bilene i utstillingen. Det ble også anledning til å prøvesitte alle modeller fra Jaguar og Land Rover. Noen av medlemmene var nok også potensielle kunder. Vi fikk også litt «gromlyd» fra en ikke ukjent Jaguar F-type SVR med V8 575 hk.

NSK avd Trøndelag takker Petter Elvrum og Adrian Wang Henrichsen for en fantastisk kveld.

Styret takker Jan Husby for god planlegging og gjennomføring av møtet.

Skroll til toppen