Norgesferie med Sportsvognklubben!

Slik alt har blitt må det tenkes nytt.

Derfor tenkte vi at Vårturen kan utsettes og bli til en Sommertur. Og siden mange av oss må skrinlegge eller revurdere sommerferieplanene, så hvorfor ikke legge deler av sommerferien 2020 sammen med gode venner i Sportsvognklubben – og dra på en utvidet vestlandstur…og gjerne kombinere denne med eget ferieopplegg.

Det vi har gjort er å lage et fleksibelt opplegg. Tre overnattinger som tilsvarer Vårturen blir basistur. Så legger vi til en tilleggstur på tre nye overnattinger. Det betyr at du i alt kan velge mellom tre ulike turopplegg:

  1. Du kan velge basisturen på tre overnattinger
  2. Du kan velge tilleggsturen, også på tre overnattinger
  3. Du kan velge den komplette turen på seks overnattinger

Det blir en opplevelsesrik tur i vakkert landskap med både fjell, fjord og sjø – og ikke minst, mange fine og hyggelige sportvognveier. I tillegg jobber vi med noen små, stedlige overraskelser underveis. Første overnatting blir på lekre Vestlia Hotell på Geilo. Vi har jo som kjent gode erfaringer med både kost og losji på dette hotellet. På turen videre gjør vi en stopp hos hotellsjef Johannes Einemo i Lærdal, og ser på den fine bilsamlingen hans. Målet for dagens kjøring er Balestrand, vakkert beliggende ved Sognefjorden. Gedigne Kviknes Hotell tar i mot oss med all sin prakt. Dette er et av de mest kjente hotellene blant De Historiske. Og kjent fra flere sportsvognturer opp gjennom årene, men alltid like spennende å besøke. Herfra går turen sørover langs Hardangerfjorden til Odda, Røldalsfjellet  og Haukelifjell, til Setesdalsheiene og idylliske Hovden. Dagen deretter setter vi kursen mot det blide Sørland. Mot Valle, Suleskard og ned til Flekkefjord. Her nyter vi kystlivet med to overnattinger på Maritim Fjordhotell, hvor den sørlandske småbysjarmen kan oppleves med gamle hus, trange gater, butikker og moderne kaffebarer og spisesteder. Så setter vi kursen hjemover mot Østlandet, og en overnatting på Arendal Herregård, et av Sørlandets flotteste sommerhoteller. Herfra er det individuell hjemreise.

For påmelding og mer informasjon, klikk her

Skroll til toppen