Hva skjer med årets turer?

Når verden nå er snudd på hodet blir det også konsekvenser for klubbens turopplegg.

Noen dessverre negative, men også med nye, positive muligheter.

Vårturen blir til Sommertur

Slik situasjonen er nå, og den nærmeste framtid, kan vi ikke gjennomføre den planlagte vestlandsturen. Men vi kansellerer ikke, vi konverterer den til en Sommertur. Derimot avlyser vi Sommerturen til Sverige, ut fra myndighetenes råd om i år å legge fritidsreiser til Norge. Dette innebærer jo igjen at mange av oss må skrinlegge eller revurdere sommerferieplanene. Så hvorfor ikke legge deler av sommerferien 2020 sammen med gode venner i Sportsvognklubben – og dra på en utvidet vestlandstur…

Vi tenker oss dette opplegget:

Vi drar medio juli, eksakt dato kommer vi tilbake til i løpet av kort tid. Turen blir et todelt opplegg hvor man kan velge en basistur, som vil tilsvare Vårturen, med tre overnattinger. De som vil avslutte turen etter det, gjør dette. De som ønsker å være med på en tilleggstur med en 3-4 overnattinger får mulighet til også å gjøre dette. Vi arbeider i dagene framover med det totale opplegget og kommer tilbake så snart det meste er klart. For de som har betalt Vårturen, vil denne betalingen gjelde for den kommende basisturen, og man trenger bare eventuelt å innbetale ekstra for tilleggsturen, hvis man ønsker å være med på den også. De som ikke kan eller ønsker å være med på Sommerturen får pengene tilbake, og kan gi beskjed om dette på mail til: [email protected]

Turutvalget gleder seg til å kunne presentere et flott opplegg for en komplett ukestur, med mulighet for en kortere tur for de som vil det, men vi må fortsatt ta forbehold om myndighetenes direktiver. Du vil høre fra oss fortløpende, og da også med en ny påmelding. Men husk at det vil være begrenset antall plasser, så det er lurt å være «først til mølla». De som imidlertid allerede har betalt for Vårturen er sikret plass, men ny påmelding er påkrevet når dette kommer.

Tysklandsturen må avlyses

Her hersker det betydelig usikkerhet, dels med å i det hele tatt reise utenlands, dels med hvorvidt Oldtimer Grand Prix kan bli avholdt. Vi tar derfor det sikre framfor det usikre når det gjelder denne turen, og ser oss nødt for å avlyse. For denne gang. De som har betalt for turen får pengene umiddelbart tilbakebetalt.

Sensommerturen

Vi håper på forståelse fra medlemmene for at situasjonen er utfordrende og arbeidskrevende for Turutvalget å håndtere, og at all oppmerksom nå er rettet mot å lage et best mulig sommerferietilbud til medlemmene, som en kompensasjon for alt som må avlyses og utsettes, og at informasjon rundt denne turen vil måtte komme senere i sesongen.

Med optimistiske hilsninger

Turutvalget NSK

Lars Weckhorst, Egil Nordlien, Stein P. Nilsen, 

Ulf Johannessen, Inge Mauseth, Henning Hansen.

Skroll til toppen