Kveldstur til Selbu

Vårt standardanslag for turen 15-16 biler og mellom 20 og 25 personer. Det skulle fort vise seg at all tidligere erfaring ble gjort til skamme. Ved avgang fra Esso Moholt utgjorde følget 23 biler og 37 personer. Og ved oppstillingsplassen i Hommelvik koblet ytterlige 6 biler seg på, og følget talte dermed hele 29 biler og 46 personer. Tidenes største deltakelse en tur i lokalklubbens regi!

Etter en kort pause og litt organisering var det bare for den sivile utgaven av Åsgårdsreia å sette kursen mot Selbu og Selbusjøen Hotell. Turen gikk videre fra Hommelvik langs fv 963 via Mostadmark, Selbustrand, Tømra og fram til Selbusjøen Hotell.

Her var det parkeringsplass til alle og eplekake, kaffe og is til alle inne. Perfekt oppdekning fra etablissementets side og ihht. alle gjeldende avstandsregler.

Med stor forsamling og mye akkumulert sosialt behov var praten raskt i gang rundt bordene både om bil og ymse tema. Formann Per Ole tok ordet og benyttet anledningen til å minne om den lokale vårturen som blir arrangert 19.-21. juni.

Etter hvert som kaffetørsten ble dekket og utetemperaturen sank, begynte enkelte å tenke returen. Det var valgfri hjemfart uten fast avgangstid eller organisert rute. Det er ikke meldt om savnede medlemmer, da vi anta at de fleste har kommet vel hjem etter det som kalles en pangstart årets utesesong for NSK Trøndelag.

Takk til Oddvar i styret for god planlegging og organisering av møtet.

Skroll til toppen