Garasjemøte hos Bjarne Reistad

En opplagt Reistad håndhilste alle medlemmene etter hvert som de ankom lokalet i god før før startskuddet kl. 19.

Etter en kort innledning av avdelingens formann, Per Ole Ryjord, tok Bjarne Reistad over scenen.

Han opplyste at han hadde leid lokalet for vel to år siden og sammen med venner hadde de nylig overhalt rommene som framsto som nyoppusset med historiske racing-plakater i storformat som prydet store deler av veggene.

Av objekter i lokalet kunne vi foruten et motorisert «modællfly» i riktig størrelse skue firhjulinger som f.eks. Porsche 911 S 1974-modell, Citröen SM 1972, Alfa Romeo 75 EVO 1980, Alfa Romeo 2000 GTV 1972-modell. Modeller som samlet hadde noe å by for alle.

Reistads egen ekvipasje, en Jaguar XJS V12 1982-modell, vakte berettiget interesse og eieren fortalte entusiastisk om bilens historie, tilstand og framtidige planer.

Ansatte ved garasjens gode nabo, Trondheim Bilbane Senter, hadde brukt ettermiddagen godt og stekt vafler til alle oppmøtte, sammen med kaffe og vafler ble dette en toppkveld for de fleste.

Etter at møtet var avsluttet fikk de som var interessert i det være med bort til naboen Trondheim Bilbane Center der det var klubbkveld. Spennende, kanskje en aktuell lokasjon for et framtidig medlemsmøte?

En stor takk til Bjarne Reistad for hans gjestfrihet og gjennomføring av et vellykket medlemsmøte.
Takk også til Per Ole i styret for god planlegging og organisering av møtet.

Skroll til toppen