Vårmønstringen 2019, en bilentusiasts begivenhet.

Sted: Øvrevoll 

Dato: 12 Mai

Tidspunkt: 11:00-15:00

Portene åpner for biler som skal stilles ut kl. 09:00.

 

Priser:

Utstillingsbiler og eventuellt de som sitter i den, 100,- 

Voksen, 150,- 

Barn under 12 år, GRATIS

 

Det er igjen duket for en av årets store begivenheter for Norsk Sportsvogn Klubb – nemlig Vårmønstringen som avholdes for 44 gang. I år er vi tilbake på Øvrevoll, og gleder oss stort til å se et mangfold av biler og ikke minst bilinteresserte personer. Vi venter fullblods italienere, amerikanske muskelbiler, tidløse japanere, engelske og tyske roadstere og klassiske sportsbiler av alle merker og opprinnelsesland som stolt vises frem av sine eiere. 

 

Nærmere informasjon kommer fortløpende på facebook og på hjemmesiden.

 

Skroll til toppen