Vårmønstring / Stjørdal Motor Show

Til tross for regn og moderat temperatur møtte 5 biler opp til avgang fra Circle K Tunga lørdag morgen.

Vi kjørte gamle E6 til Stjørdal og inn plassen foran Kimen Kulturhus, der vi hadde fått tillatelse til å stille oss opp denne lørdagen. En fin plass med plass til mange flere enn de 11 bilene som etter hvert samlet seg her, synd at ikke været var mer vår side, da ville nok både oppmøte og besøk vært vesentlig bedre. Forøvrig var MG-klubben tradisjonen tro invitert også i år og deltok med 4 biler

Etter en kort pause med rigging av flagg og en kopp kaffe inne Kimen gikk vi bort til nye Stjørdalshallen ca. 450 meter unna, der Stjørdal Motor Show 2019 var i gang. NSK avdeling Trøndelag hadde fått tildelt en flott stand med 4 biler og fin profilering av klubben mot de besøkende messa. De som var tilstede standen i løpet av lørdagen kom i kontakt med flere som er potensielt nye medlemmer i klubben.

Hallen var godt besøkt fra åpning, og da det var tid for lunsj var det lang foran billettluka. Utstillingen var åpen lørdag og søndag. Her var det mange biler, spesielt antallet Ferrari og Lamborghini imponerte. Bredden og variasjonen i utstilte objekter og firma/produkter (for det meste hentet lokalt) var stor.

Ca. kl. 14:00 brøt vi litt opp og noen kjørte hjemover, mens andre ble igjen fram mot og til utstillingen stengte kl. 18 kvelden. Noen var også tilbake søndag, og da dukket også flere som ikke hadde mulighet til å være tilstede lørdag opp. NSK-standen i hallen var selvsagt bemannet også søndag.

En stor takk til de som stilte opp som bemanning klubbens stand både lørdag og søndag. Klubben takker selvsagt også Stjørdal Motor Show ved John Wilmann, Kenneth Hansen og Bjarne Reistad for at vi fikk lov til å ha en egen stand messa, og Kimen Kulturhus for tillatelse til å stille opp bilene der.

Skroll til toppen