Innemøte : Riis Bilglass

Riis overrasket med å vise hva som til for å bytte frontrute en bil som har adaptiv hastighetskontroll, altså en radar som sjekker at man ikke er for nærme bilen foran. Oppstillingen virket til forveksling 4-hjulskontroll. Ved bytte radaren kalibreres for å samme avstander som før

Det kom spørsmål om muligheten til å skaffe ruter til sjeldne biler, og svaret var at det ikke har vært noe problem hittil, og at de hadde mer enn 99% av frontruter til biler tilgjengelig. Minner da om Steinar Thyholdt som hadde funnet et rutelager ved Elverum som lager bilruter etter mål.

fikk vi en liten presentasjon av rabattavtalen vi kunne få, den er utsendt på e-post. NB: Merk at avtalen er konfidensiell mellom partene, det vil si at den ikke skal vises til eller brukes mot tredjepart.

De som kom fikk også en pose med stæsj.

Takk til Riis Bilglass for et fint møte og flott bevertning.

Skroll til toppen