Motorsportaften – torsdag 22 november

Når dagene er som mørkest er det tid for å gjenoppleve grus, tørr asfalt, svidd gummi, adrenalin og hestekrefter. Det er igjen duket for NSKs tradisjonelle:

MOTORSPORTAFTEN


I Olavshallen på Olavsgaard Hotell på Hvam, torsdag 22 november kl. 19.00.

Bård Bergsjø har et mangeårig engasjement for norsk bilsport, blant annet som eier av og drivkraft bak serien Formula Basic. Nå skal han lansere en ny klasse og et nytt racingkonsept med landets «laveste  terskel». Han kommer og presenterer nye B-Zero Cup.

Familien Sandberg har med små ressurser hatt stor suksess i både norsk og internasjonal racing. Pappa og drivkraft, Svein Tore Sandberg, kommer med sønnen Alf Marius Loe Sandberg og forteller om vinneroppskriften, mens bror Oskar holder fortet på Nürburgring.

Radni Molhampour er en mann som aldri gjør noe halvhjertet. Nå satser han blant annet på Zyrus Engineering, som bygger egne, norskdesignete løpsbiler basert på Lamborghini Huracan ST. Han kommer og forteller hvordan drømmer blir til virkelighet.

Kaffe og litt til blir servert – ta gjerne med venner og bekjente – velkommen!

 

Skroll til toppen