Innemøte : Nardo Bil

Vi åpnet møtet med å servert pizza fra Peppes, som falt i smak for de fleste.     

 

Nardo Bil legger stor vekt å ta vare kunden i alle ledd, dette er nok noe flere kan ta lærdom av.

VPS (Volvo Personal Service) Lounge er et tiltalende sted hvor kunden kan sitte og ventet til bilen blir ferdig, og hvor det er tilgang wifi, aviser, magasiner og drikke.

 

Volvo Selekt er et konsept for nyere brukte Volvoer med gode garanti-ordninger.

PST (Personlig Service Tekniker) innebærer at mekanikerne er i direkte dialog med kunden, det kan også være to stk. som jobber samme bil hvis nødvendig. I tillegg kan teamleder tilkalles for å holde tidsskjemaet overfor kunden, i tilfelle det skulle dukke opp uforutsette oppgaver som utføres.

 

 

Nardo Bil kan også tilby dekkhotell, som er moderne og veldrevet, et tilbud flere og flere kunder benytter seg av. Det er også et moderne lakk- og karosseriverksted i lokalene. Fysisk delelager eksisterer ikke lenger, men god logistikk sørger for at de delene som trengs til avtalt service er plass.senest dagen før, eller i verste fall kan sendes over natten hvis det skulle oppstå feil i den opprinnelige leveransen.

 

Utlevering av biler er en høytidelig opplevelse, og foregår i tiltalende omgivelser, hvor nødvendig opplæring og informasjon blir fortalt kunden.

 

De har også noe som heter Volvo Car Studio, hvor de i samsvar med kunden blir enig om farger utvendig og innvendig, kvaliteter skinn etc. og øvrig utstyr bilen.

 

 

 

I tillegg til Volvo forhandler Nardo Bil også merkene Jaguar og Land Rover via lokalene Tungasletta.

I anledning kveldens møte hadde de tatt med den nye og spennende el-bilen Jaguar I-Pace og nye Range Rover Plug-In Hybrid derfra slik at vi også fikk se nærmere disse modellene.

 

 

Vi takker Nardo Bil ved Rune Wold (Volvo) og Bjørn-Arild B. Jacobsen (Jaguar Land Rover) for en meget trivelig aften hos en dyktig forhandler.

 

Takk til Knut i styret for god planlegging og gjennomføring.

Skroll til toppen