Julemøte

Det startet i annen etasje med en velkomstdrink av sprudlevann, før vi forflyttet oss til første etasje der det var dekket til de 33 påmeldte. Som det passer seg en slik forsamling var det hvite duker, dette liker vi.

 

Menyen besto av ribbe, medisterkaker, julepølse, røykelaks, spekemat fra lokale leverandører, kylling, fransk potetsalat, flere sorter ost, bl.a. verdens beste kåret i Bergen, julebrød og grovbrød. Desserten besto av karamellpudding og riskrem.

Alt smakte fortreffelig, og de fleste forsynte seg tre ganger før de tok fatt desserten. En stor takk til kokken Trond fra det tidligere nordfylket, som vært med oss i alle disse tre årene.

 

 

 

 

 

Kaffen ble inntatt i andre etasje hvor også de enkeltes medbrakte drikkevarer kom bordet.

 

En usedvanlig hyggelig aften, hvor de fleste av deltakerne hadde takket pent for seg da klokken passerte 23:00.

Klubben takker formannen, Per Ole Ryjord, for en flott juleavslutning sportsbilåret 2018. En spesiell takk går til Gunn Vaagan for en stram og elegant styring av forberedelser og planlegging av møtet. Nevnes bør også Odd Vaagan, Sigrid Gresseth og Gunnar Utvik for god deltakelse i både rigging av lokaler og rydding til slutt

Styret ønsker alle medlemmene en riktig god julefeiring, møtes vi igjen til årsmøtet en gang i februar 2019.

 

Skroll til toppen