Vårtur

Årets vårtur ble en flott opplevelse med kjøring på flotte sportsbilveier i stort sett strålende vær i tre samfulle dager, flott norsk natur, god mat og drikke og hyggelig sosialt samvær. Deltakelsen skulle vises seg å bli ny rekord på vårtur i NSK Trøndelag; hele 25 biler og 41 personer.

Fredag morgen møtte alle opp presis slik at turen kunne starte kl. 09:00 som planlagt. Vi startet i lett duskregn med retning Orkanger, der det ble en kort stopp for oppsamling. Før vi skulle dra fra Orkanger fikk en av deltakerne problemer med bilen, heldigvis var det Per Terje, som er en dyktig bilmann, som ikke lar seg stoppe av slike bagateller. Han startet opphentingen av oss andre etter at bilen igjen fungerte, 2 timer forsinket. hadde alle tatt ned taket og været ble stadig bedre, solen kom frem. I god tid før vi kom til Molde var det blå himmel, sol og kraftig stigende temperatur.

 

 

Tre ferger første dagen var nok en utfordring for Per Ole som var ansvarlig og planlegger av turen, men utrolig nok kom alle bilene med samme ferge ved alle tre fergeturene.

 

 

 

Vel framme hotellet i Volda ble det god tid til et vin- og øl-besøk pub-en «Det Grøne Treet» før vi inntok en velsmakende middag hotellet; blomkålsuppe, stekt steinbit og karamellpudding.

 

 

 

 

 

 

Nydelig norsk natur, strålende sol og høy temperatur hele dagen.

 

Lørdag fortsatte herligheten fra Volda vei til Sogndal. De fleste av deltakerne benyttet anledningen til å ta turen opp med den ett år gamle Loen Skylift, en spektakulær opplevelse i fantastisk sommervær.

  

  

 

Etter lunsj Skei gikk turen til Moskog, videre nasjonal turistvei over Gaularfjellet og ned til Dragsvik.

 

 

  

Vi gjenta; fantastisk vær  spektakulære sportsbilveier, med temperaturer helt oppe i 29 grader. Dette liker vi !

  

 

Vel fremme Lægreid Hotell fikk vi god tid til en samling av deltakerne for smaking av både vin og øl utenfor hotellet. Middagen var buffét, helt topp, alle forsynte seg mange ganger, svært velsmakende.

 

 

Som vanlig vartet Oddvar opp med quiz, stort engasjement fra alle de 8 gruppene. Noen seiret mens andre ble disket for juks, slik skal det jo være

 

Fotballsupportere festet utenfor om natta, søvnen ble avbrutt noen ganger for noen av deltakerne, men det tåler vi !

 

Søndag startet med det samme gode været, sol og temperatur godt over 20 grader. Tidsskjemaet til tursjefen sprakk aldri, alle dagene hadde sine høydepunkt, også søndag.

Fra Øvre Årdal kjørte vi opp Tindevegen til Turtagrø (meget spektakulært) og videre over Sognefjellet (fantastisk natur) hvor ivrige skiløpere fortsatt drev trening snøen som fortsatt i stort monn.

 

 

 

Frisk kjøring flotte, svingete veier førte oss til Lom hvor lunsjen ble inntatt Fossheim HotelGodt og svært trivelig.

 

 

 

Deretter startet det som kalles hjemturen, Trøndelag nærmet seg, og selvsagt også regnet. Fra Drivdalen og til vi hadde passert Oppdalsporten regnet det kraftig at alle til slutt måtte bite i det sure eplet og ta taket. Men ingen sure miner for det. Kyss, klapp og klem ble foretatt Oppdalsporten, ledsaget av god mat for de som ikke ville kokkelere når de kom hjem.

Dette har vært en en utrolig vellykket tur, med ny rekord i antall 100% fornøyde deltakere. Dette skyldes 3 ting; fantastisk vær, spektakulær norsk natur og mest av alt en utrolig dyktig turplanlegger og turgjennomfører Per Ole Ryjord. Et godt stykke arbeid over flere måneder har ført til denne turen. Flott gjort, Per Ole. Du har vist oss mange flotte nye sider av deg selv. Vi liker og ha en slik formann, du har mange gode år foran deg !

Vi vil også takke alle deltakerne som deltok og bidro til at årets vårtur ble en flott opplevelse for alle.   

 

 

Skroll til toppen