NSK inviterer til kjøretrening på Rudskogen torsdag 21. september

Da er vi klare for nok en flott dag på banen i NSK-regi! Banen er oppe fra 17:00 til 21:00 (litt avhengig av når det blir mørkt), teknisk kontroll fra kl. 16:15 (NB – depotet er opptatt frem til da) – møt opp i god tid!

Vi inviterer til ferdighetskjøring på Rudskogen Motorpark torsdag 21. september. Dette er årets siste ferdighetskjøring i regi av NSK og vi håper derfor på godt oppmøte.

PRIS
——-
• Kjøring: 800 NOK (+ innmelding for ikke-medlemmer)
• Ekstra fører (på en bil): 200 NOK
• Prøveheat (5 runder på Rudskogen): 200 NOK (ikke nødvendig å være medlem)
• Publikum: Gratis

Full deltakelse på arrangementet er kun åpent for medlemmer av NSK. Innmelding i NSK kan gjøres på stedet. Medlemskontingenten er for tiden 500 kroner, men det er halv pris på innmelding ut året!

TIDSSKJEMA
——————–
• 16:00 – Sekretariat og teknisk åpner
• 16:30 – Førermøte (i kafeteriaen ved sekretariatet)
• 17:00 – 21:00 Frikjøring (registrerte biler)

Det blir flaggvaktskifte 19:00 som kan medføre en kort pause. Det første førermøtet er satt opp i tidsskjemaet. Ytterligere førermøter arrangeres utover dagen ved behov. Ta kontakt med sekretariatet under treffet for mer info.

REGLEMENT
——————-
Se reglementskjema. Vi setter pris på om deltakerne skriver ut og tar med seg ferdigutfylte skjemaer. Husk også hjelm på alle i bilen (gjelder også prøveheat).

Det er mulig å stille med alle typer biler så lenge de er i teknisk bra stand (sjekk av generell tilstand, bremsevæske, lys, tauekrok, etc.). Merk at Rudskogen opererer med en støygrense på 100 dB!

OM FERDIGHETSKJØRING
————————————–
NSK er en bilklubb som har som formål blant annet å fremme interessen for og kunnskapen om sportsvogner og å arbeide for god trafikkultur. Med bakgrunn i dette har vi i mange år arrangert såkalt kjøretrening på bane, der vi har ønsket å tilby våre medlemmer en anledning til å utvikle sine kjøreferdigheter og å lære bilen sin å kjenne i trygge omgivelser. Vårt fokus på disse treffene har hele tiden vært at det enkelte medlem kan utvikle seg som sjåfør, og at alle kan og skal kjøre innenfor sine grenser.

Vi har i de senere år hatt et stadig sterkere fokus på sikkerhet på våre arrangement. Før noen slippes ut på banen må de ha vært gjennom et førermøte der det i tillegg til de praktiske reglene for kjøringen presiserer at det ikke er løp, at man alltid må kjøre innenfor sin egen komfortsone, og at vi er svært strenge på å følge opp forbikjøringer som ikke er i henhold til våre instrukser. Vi oppfordrer også alle til å følge med i speilene og slippe forbi raskere biler, slik at uønskede situasjoner kan unngås.

Vi tar sikkerheten på alvor og leier inn ambulansetjeneste fra Sport Rescue Team på alle våre banetreff.

TERMINLISTE FOR 2017
———————————–
Det er planlagt 3 banetreff for sesongen 2017, alle på Rudskogen:
• Onsdag 26. april, 17:00-21:00
• Søndag 16. juli, 13:00-20:00
• Torsdag 21. september, 17:00-21:00

PRØVEHEAT
——————
Dette er et tilbud til alle (både medlemmer og ikke-medlemmer) som ikke har prøvd ferdighetskjøring på bane tidligere og som kunne tenke seg en liten prøvetur. Vi tar betalt 200 kroner for et prøveheat hvor du kan kan kjøre din egen bil i 5 runder på Rudskogen. Etter prøveheatet vil det være mulig for interesserte å oppgradere til full deltakelse på arrangementet ved å betale prisdifferansen på 600 NOK (+ innmelding for ikke-medlemmer).

PRØVESKILT
——————-
Vi tillater prøveskilt under følgende forutsetninger:

1. Man melder seg på på forhånd, forteller om bilen og legger ved bilder (minimum av kupé, motorrom, bagasjerom, samt utvendige bilder fra alle sider) av den på epost til [email protected] senest 4 dager før arrangementet slik at NSK kan forhåndsgodkjenne/-underkjenne. NB: Bilder skal være av bilen slik den vil fremstå på banetreffet, dvs at f.eks. felger, dekk etc skal være de som skal brukes på banen, og bildene skal være tatt nylig.
2. På banen skal man legge frem kjøreseddel som viser at man har fått godkjent kjøring på hovedbanen på Rudskogen den angitte dato (og den ordlyden skal ikke kunne misforstås), ordet ‘flytting’ skal f.eks. ikke være det operative, men ‘testing’ eller ‘prøvekjøring’ er OK. Dette gjelder også forhandlerkjennemerker. Det må fremvises gyldig godkjenning fra forsikringsselskap på at forsikringen gjelder kjøring på Rudskogen Motorsenter.
3. Kun den påmeldte føreren kan kjøre bilen, og passasjerer tillates ikke.
4. Husk at fra myndighetenes side gjelder de samme krav til en bil med prøveskilt som en bil med vanlige skilter.

LISENSIERTE BILER
——————————
Det blir IKKE arrangert treningsheat for lisensierte biler på dette treffet.

Skroll til toppen