Garasjemøte : Lamborghini Aventador replica

Det var felles oppmøte Esso Moholt, derfra kjørte vi via Dragvoll og Solbakken ned til Reppe og videre gamle E6 innover til Muruvik, der vi manøvrerte bilene plass gatene i nærheten.     

Kveldens vert Steinar Thyholdt ønsket velkommen og ga inntrykk av å være smigret av det gode oppmøtet. mange biler har det ikke vært her siden han grunnla Corvette-klubben i Trøndelag for mange år siden.

 

 

 

Vi gikk inn i den første garasjen, der vi fikk se den komplette ramma til bilen bygget i tre. Denne har blitt brukt som en mal å se etter ved sveising av ramma. Treramma skal forøvrig auksjoneres bort til inntekt for et godt formål Classic Car Show i Trondheim helga 16.-17. september.

viste det seg at gulvet i garasjen vi sto inne i faktisk var en heis, og vi ble senket ned en etasje og gikk inn i hoveddelen av garasjeanlegget der et imponerende byggverk viste seg. Et imponerende stykke italiensk karosseridesign, og med tanke at dette er et lavbudsjettsprosjekt, med en fin finish

 

 

 

Steinar fortalte villig om prosjektet fra starten i 2014, her fikk vi høre om turer til blant annet Mexico for å tak i karosseriet, en god prosess med Biltilsynet underveis i prosjektet og ikke minst mange tekniske detaljer bilen. Medlemmene viste stor interesse og stilte mange spørsmål.

 

 

 

Vi kan ikke annet enn å bli imponert over pågangsmotet og målbevisstheten, dette er uten tvil et meget omfattende prosjekt å gi seg i kast med, og ikke minst å gjennomføre. Planlagt ferdigstillelse av bilen er forresten i 2019

 

 

 

Takk til alle for oppmøtet, og en spesiell takk til Stig Rune Bromset for planlegging og gjennomføring.

Skroll til toppen