Mille Miglia 2017

Opplev Mille Miglia og andre italienske kulturhøytideligheter

Vi inviterer til en svært sosial tur fullspekket med spennende bilopplevelser! MILLE MIGLIA starter 18. mai og vi er tilstede og opplever den spektakulære starten! Her kan du på nært hold oppleve noen av verdens mest eksotiske biler. Dagen etter drar vi på spennende fabrikkbesøk hos PAGANI. Her produseres verdens kanskje råeste supersportsbiler! På planen står så et kulturelt besøk hos ACETAIA MALAGOLI- en av få produsenter av ekte Balsamico. På museet til PANINI vises, i tillegg til motorsykler, en av de mest komplette samlinger av unike MASERATIER i verden. Bilene her markerer noen av de viktigste epokene i merkets historie. Gled deg også til besøk på MUSEO STORICO ALFA ROMEO. Med over 100 år som bilprodusent er historien til Alfa Romeogodt representert. Her vises alt av biler fra Alfas racinghistorie til prototyper og klassiske biler. Hver dag avslutter vi sammen over et deilig italiensk måltid!

Les hele invitasjonen her!

Skroll til toppen