Vårmønstring

Oppmøte var på Esso Moholt, hvorfra de oppmøtte kjørte i kolonne ned til sentrum. Ca. 19 biler møtte opp til start kl. 10:00 lørdag morgen, og litt før kl. 10:30 var de fleste manøvrert på plass rundt Olav Tryggvason-statuen. En delegasjon fra MG-klubben og NSK hadde allerede satt opp flagg og bannere. Det var noe mindre oppmøte enn i fjor, noe langhelg med Pinse må ta skylden for.

Vi hadde ikke været helt på vår side i år, men publikumsbesøket på utstillingen ble veldig bra når solen først dukket fram. Det kan jo delvis skyldes at det var Bondens marked denne helgen.

 

 

Vi fikk også et kunstnerisk innslag ved Svelvik mannskor som inntok scenen og lot oss nyte sine flotte stemmer.

 

De som møtte opp hadde en hyggelig dag i byen, der de fikk treffe mange likesinnede, både andre medlemmer i NSK og MG-klubben, og ikke minst mange interesserte forbipasserende.

Etter noen timer på Torget var det rundt kl. 15 på ettermiddagen på tide å pakke sammen og dra hjem. I og med at såpass mye av dagen ble tilbrakt på Torget ble det ikke arrangert noen felles kjøretur etter arrangementet denne gangen. 

Dette ble tross alt et vellykket arrangement med god eksponering av både NSK og MG-klubben. Torget er et flott sted å holde arrangementet, så potensialet er stort for noe tilsvarende neste år.

 

Vi retter en stor takk til MG-klubben som har hatt alt arbeidet med arrangementet, og Tom Qviller i styret for koordinering og planlegging fra NSKs side.Neste klubbarrangement blir årets store happening, nemlig vårturen 3. – 5. juni. 
Vi ser alle fram til en flott tur.
Skroll til toppen