Heldags ferdighetskjøring på Vålerbanen!

Søndag 3. august er det heldags ferdighetskjøring på Vålerbanen! Vi kjører på sløyfe 1 og 2, altså hovedbanen uten den nye sløyfa.

Programmet er som følger (NB: Kan endres!):

12:00           Teknisk åpner
12:45-13:00 Førermøte
13:00-14:00 Frikjøring gateregistrerte biler
13:45-14:00 Førermøte
14:00-15:00 Frikjøring gateregistrerte biler
15:00-15:30 ‘Lugna halvtimmen’ – for nybegynnere, forbikjøring forbudt og rolig tempo 
15:30-19:00 Frikjøring gateregistrerte biler

Ambulanse er til stede under kjøringen.

Dessverre kan vi ikke arrangere heat for lisensierte biler, da Vålerbanen har begrensninger på antall dager støynivået kan være over 90dB.

Møt opp i god tid, alle biler må gjennom teknisk kontroll! Det er ingen forhåndspåmelding. Det er påkrevet med førermøter for alle som skal kjøre på banen. Tidspunkt for førermøter er listet opp i programmet over. 

Prøveskilt: NSK har en forsøksordning der vi tillater biler med prøveskilt på banen. Dog er det en del forutsetninger som skal være oppfylt:

  1. Man melder seg på på forhånd, forteller om bilen og legger ved bilder (minimum av kupé, motorrom, bagasjerom, samt utvendige bilder fra alle sider) av den på epost til [email protected] senest 4 dager før arrangementet slik at NSK kan forhåndsgodkjenne/-underkjenne. NB: Bilder skal være av bilen slik den vil fremstå på banetreffet, dvs at f.eks. felger, dekk etc skal være de som skal brukes på banen, og bildene skal være tatt nylig.
  2. På banen skal man legge frem kjøreseddel som viser at man har fått godkjent kjøring på hovedbanen på Rudskogen den angitte dato (og den ordlyden skal ikke kunne misforstås), ordet ‘flytting’ skal f.eks. ikke være det operative, men ‘testing’ eller ‘prøvekjøring’ er OK. Dette gjelder også forhandlerkjennemerker.
  3. Kun den påmeldte føreren kan kjøre bilen, og passasjerer tillates ikke.
  4. Husk at fra myndighetenes side gjelder de samme krav til en bil med prøveskilt som en bil med vanlige skilter.

Lisensierte biler: Det vil bli arrangert heat for lisensierte biler, avhengig av hvor mange som dukker opp. På grunn av støybegrensninger blir det ikke arrangert heat for lisensierte biler.

Møt opp i god tid, alle biler må gjennom teknisk kontroll! Det er ingen forhåndspåmelding. Det er påkrevet med førermøter for alle som skal kjøre på banen. Tidspunkt for førermøter er listet opp i programmet over. 

Prisene er som følger: Medlemmer betaler kr. 1000,-. Ikke-medlemmer betaler kr. 1250,- som inkluderer NSK-medlemskap ut året. Ekstra førere på samme bil koster kr. 200,- pr. fører. Vi tar gjerne kort, men også kontant betaling. 

NB! Husk å laste ned skjemaet under som inneholder regler og opplysninger som må fylles ut før man får kjøre! Fyll ut skjemaet (husk at det er flere sider!) og ta det med deg, så går registrering vesentlig lettere. 😉 

Og husk hjelm på alle i bilen!

VELKOMMEN!

Skroll til toppen