Vårmønstringen 2014 på Øvrevoll

Arrangementer utendørs har alltid en ekstra spenning liggende over seg for en arrangør – hvordan blir været? Med fjorårets Vårmønstring på Øvrevoll friskt i minne, der vi for første gang måtte stenge indre bane grunnet gjørme, var det stor interesse for Yr og Storm og andre værvarslingstjenester dagene i forveien.

Heldigvis ble varslene bedre og bedre jo nærmere vi kom helgen. Og selve dagen var perfekt: Sol og varmt, og det spådde regnet kom i god  tid etter at portene var stengt.

Rundt 500 biler var innom, og som alltid var variasjonen stor. I år nevner vi spesielt at Norsk Maserati Klubb markerte merkets 100 års jubileum. Mustang var også godt representert med sin 50-årsjubilant. En egen rekke med MR2er, som er 30 år i år, var også stilt opp. Norsk MX-5 / Miata klubb gjorde ekstra stas på noen utvalgte biler, og feiret samtidig modellens 25-års jubileum. Det var også en annen kjent «veteran» – Ferrari Testarossa. Med sine 30 år i år ble «rødtoppen» vist spesielt frem av Ferrari Club Norway. Med sin flotte stand ble også klubben tildelt utmerkelsen «Årets klubbstand». BMWs fremtidsrettede sportsvogn i8 fikk mye oppmerksomhet.

NSKs Vårmønstring har blitt en institusjon, og neste år er det jubileum! Vi møtes igjen – som vanlig den 2. søndagen i mai – 2015. Da blir det 40-årsjubileum for Vårmønstringen!

Årets Klubbstand: Ferrari Club Norway

Årets Sportsvogn: Alfa Romeo 4C

GRATULERER!

Ingen meldte seg dessverre som kandidat til Årets Langveisfarer.

Skroll til toppen