Vårmønstring (11.05.2014)

Årets vårmønstring ble arrangert utenfor Trondheim Torg i samarbeid med MG-klubben. Oppmøte var på Esso Moholt hvorfra de oppmøtte kjørte i kolonne ned til sentrum.

Ca. 10 biler møtte opp til start fra Esso Moholt kl. 08:30 lørdag morgen, og litt før kl. 09:00 var det fleste manøvrert på plass til en representabel oppstilling på kvadranten rett utenfor inngangen til Trondheim Torg. En delegasjon fra MG-klubben var allerede på plass, og etter at noen etternølere hadde møtt opp utover morgenen og formiddagen, var det på det meste rundt 25 biler oppstilt.
 

Dessverre var ikke været helt på vår side fra morgenen av, og i kombinasjon med et sett i ettertid kanskje i tidligste laget oppmøtetidspunkt, ble nok ikke oppmøtet helt som vi hadde håpet på. Men de som møtte opp hadde ihvertfall en hyggelig dag i byen, der de fikk treffe mange likesinnede, både andre medlemmer i NSK og MG-klubben og ikke minst mange interesserte forbipasserende. Ved scenen var det utplassert brosjyremateriell med reklame for begge klubbene til utdeling.
 
Med en imponerende delegasjon fra MG-klubben, supplert med 2 Aston Martin, 2 TVR, 1 Jaguar og 1 Triumph, var det ingen tvil om at engelske biler var i klart flertall denne dagen. Men mangfoldet ble også godt ivaretatt med representanter fra Porsche, Ferrari, BMW, Mazda, Toyota og Pontiac. Som alltid er det moro å konstatere at spennet i bilparken i NSK er stort og mangfoldig, både når det gjelder alder, nasjonalitet, merke og egenskaper. Her er de fleste lidenskaper godt representert.
Denne lørdagen ble det også arrangert Bondens Marked i området rundt Trondheim Torg, og flere av medlemmene benyttet i løpet av dagen sjansen til å innta en matbit og gjøre innkjøp til helga.
 
Etter noen timer på Torget var det rundt kl. 15 på ettermiddagen på tide å pakke sammen og dra hjem. I og med at såpass mye av dagen ble tilbrakt på Torget ble det ikke arrangert noen felles kjøretur etter arrangementet denne gangen.
 
På tross av ikke helt optimalt vær og oppmøte ble dette et vellykket arrangement med god eksponering av både NSK og MG-klubben. Torget er ihvertfall et flott sted å holde arrangementet, og med noen justeringer og framfor alt enda bedre vær er potensialet stort for noe tilsvarende neste år.
 

Neste klubbarrangement blir årets store happening, nemlig Vårturen som går av stabelen om bare 3 uker. I år er det 13 biler og 21 personer påmeldt, og vi ser alle fram til en flott tur i pinsehelga. 
Påfølgende arrangement og det siste før ferien blir utemøte med kjøring til Ytterøya søndag 29. juni.
Skroll til toppen