Når dagene er som mørkest er det tid for gjenoppleve tørr asfalt, svidd gummi, adrenalin og hestekrefter. Det er igjen tid for MOTORSPORTAFTEN!

Torsdag 28. november kl. 19.00. På Olavsgaard Hotell. Du er hjertelig velkommen – ta med venner og bekjente! Gratis adgang!

Foreløpig program vil være:

NTCC – Norwegian Thunder Car Championship. Vi følger opp fra I fjor og Rune Næss vil fortelle om årets sesong i Norge og Danmark. Med seg har han fører og sølvinner, Molly Pettit.

I tillegg kommer racefører og TV kommentator Atle Gulbrandsen, som kjører for Møller Bil Motorsport. Han forteller fra sine løp i det tyske mesterskapet i langdistanceracing (VLN), hvor de også har flere seire. Mange løp kjøres på Nürburgring.

Harald Skjøldt deltok på Lamborghinis 50 års jubileum i våres. Han forteller om den magiske opplevelsen dette arrangementet var, hvilket ble toppet av at hans flotte Miura ble kåret til Car of the Show! Et av våre NSK-medlemmer er altså eier av verden fineste Lamborghini 😉

Europamester i Trofeo Abarth og promoter Niklas Lilja kommer fra Sverige for å presentere den nye serien Trofeo Abarth Scandinavia. Serien er en profesjonelt drevet serie hvor alt er tilrettelagt for førerne til en svært budsjettvennlig pris. Serien byr på muligheter for å kjøre på baner som Spa og Monza, og den vil kjøre som gjesteklasse på flere av RacingNM´s løpshelger i 2014.

Niklas har med seg en bil som kan beskues!

Skroll til toppen