Utstilling Solsiden (12.05.2012)

Til tross at for usikker værmelding, deltok hele 28 biler på vårens utstilling på Solsiden. Etterpå ble det, som i fjor, en kjøretur med innlagt kaffestopp.

Været ble heldigvis slik formannen hadde bestilt; oppholdsvær, delvis sol og vi kunne faktisk kjenne at solen varmet. Imponerende oppmøte på Esso Moholt, køen med biler strakte seg nesten helt rundt stasjonen. Innimellom de gamle kjenningene dukket det også opp noen nye biler.
Felles kjøring fra Moholt via Jonsvannsveien, over Rosenborg, ned til Buran og så inn til Solsiden. Kortesjen som stort sett holdt seg noenlunde samlet vekket selvsagt en del oppsikt underveis.En imponerende samling biler samlet seg rundt kl. 12 på plassen utenfor DnB (Vital) på Beddingen. Flott profilering av klubben, med et som alltid meget allsidig utvalg biler både når det gjelder merke og årsmodell. I år hadde vi også fått nye og fine stående og liggende flagg/bannere, som ikke levnet noen tvil om at det var Norsk Sportsvogn Klubb avdeling Trøndelag som sto opplinet.
Etter ca. 2 timer på Beddingen ble de fleste med på en kjøretur. Vi kjørte via Olav Tryggvasons gate og Prinsens gate gjennom sentrum, og videre utover Elgeseter og opp til Statoil Moholt. Kort oppsamling før vi fortsatte via Sluppen opp mot Klæbu, og videre via Svean ned til Ler. Der ble det kaffe- og matstopp på Orion Kafe og Restaurant (tidligere Oles Autorast).

Ca. kl. 16:30 ble møtet avsluttet og vi kjørte hjemover til Trondheim igjen.Vi takker de frammøte for en trivelig tur.Neste arrangement er årets store happening; Vårturen.
Skroll til toppen