Utemøte mai (05.05.2012)

Sesongens første «offisielle» utemøte med kjøring, der turen gikk til Fosen og bilutstillingen Autorama i Fosenhallen i Botngård. 8 biler og 11 personer møtte opp, deriblant en potensiell ny medlem, nyinnflyttet til byen og med nyinnkjøpt rød Lotus Exige.

Været trosset værmeldingene ved avgang fra Moholt tidlig lørdag morgen, sol fra nesten skyfri himmel (menriktignok ingen høye temperaturer ennå). De fleste somhadde muligheten til det kjørte toppløst på turen viaTrondheim sentrum og Ila ut til ferjeleiet på Flakk.
En fin og tildels frisk tur fra Rørvik via Kråkmo tilBotngård, med vekselvis sol, oppholdsvær og enkelteregn- og sluddbyger. De mest hardføre var likevelgodt parkert utenfor Fosenhallen før taket ble kjørt opp.Som i fjor valgte vi å parkere utenfor hallen før vi gikkinnendørs for å se på utstillingen.
Autorama Fosen arrangeres av Amcar Fosen og en stor del av utstillerne er amerikanske biler. Men noen andre som for eksempel MG-klubben og Taunus-klubben hadde også fått innpass, og noen lokale bilforhandlere stilte med nye modeller. I tillegg var det bil-relaterte stands med blant annet profesjonelle verktøysystemer fra Fosen Tools og bilpleie fra Meguiars.
Etter noen timer inne i hallen kjørte vi om etter-middagen videre til Brekstad, der vi spiste på ØrlandKysthotell som ligger like ved ferjeleiet. Her ble detservert fajitas-/taco-tallerken med tilbehør, medkaramellpudding til dessert. Velsmakende mat i storeporsjoner falt godt i smak hos medlemmene.
Etter middagen var det tid for å starte på hjemturen.Vi tok ferja over til Valset før vi kjørte via Orkangertilbake til Trondheim. Kort stopp på Statoil Klett der vitakket hverandre for turen.
Vi takker de frammøte for en trivelig tur.
Skroll til toppen