Utemøte mai – Vårutstilling (11.05.2013)

For første gang ble den tradisjonelle vårutstillingen i NSK Trøndelag avholdt i Ytre Kongsgård, ved Nidarosdomen og Erkebispegården.

Været hadde tidligere i uken vært av det heller utrivelige slaget, og meldingene for utstillingsdagen var heller ikke av de beste. Men, som så mange ganger tidligere, ble det sol, småskyet og fin temperatur.
 

 
 
 
Til tross for at det var mange som var på hytta, i konfirmasjon og bryllup, møtte hele 39 biler opp på denne flotte lørdagen. Både MG-klubben og Mazda-klubben stilge opp med et stort antall biler, i tillegg til NSK´s egne medlemmer.
 
 
 
 

Plassen er en naturlig inngang til sentrum for både fotgjengere og syklister, så det var et jevnt sig av bilinteresserte som stoppet opp for å ta en kikk. Vi viste fram et stort spenn av biler, fra de gode, gamle veteranene til flotte Porscher, Mercedes SL 55 AMG, Ferrari og så videre av nyere dato. For å markere oss, hadde vi med de nye flaggene, som vi fikk tilsendt fra Oslo for et par år siden.

 
 
 
 
Da klokken nærmet seg 14:00, var kaffetørsten stor. Turen skulle egentlig gå en omvei til Rampa i Hommelvik, men grunnet dårlig vei (telehiv, grus etc.) tok Tom og Odd beslutning om å kjøre direkte til Rampa. En flott avslutning på en fin dag, med kaffe, kaker, varm og kald mat i solen. Hjemturen startet etter at de enkelte hadde fortært det de hadde på tallerkenen.
 
 
En stor takk til Tom i styret for en flott samling.
Velkommen på nye spennende treff i klubbregi i tiden som kommer.
Skroll til toppen