Utemøte juni – Tautra (19.06.2012)

Det siste klubbarrangementet før sommerferien starter bød på kjøring til Tautra. Heldigvis ble været bedre enn fryktet, og oppmøtet dermed nok en gang imponerende, faktisk ikke så langt unna rekorden som står siden forrige besøk på samme sted. 21 biler og 34 personer deltok.

Skepsisen til tur og oppmøte var stor da det regnet i bøtter og spann både mandag kveld og tirsdag morgen. Men, godt folk får godt vær, det så endelig ut til å slå ut til vår fordel. En liten time før avgang, ble skyene lysere, og da vi var startklare på Moholt var det faktisk blå farge å skimte over oss. De fleste møtte på Moholt, men også en del tilsluttet underveis.
Gammelvegen til Stjørdal, deretter E6 til Vuddudalen, hvor vi tok et stopp for oppsamling. Stor var gleden da vi så at Gunnar Utvik sto der i sin røde bil og ventet på oss. Fantastisk! 
Videre i en lang, lang rekke på nyasfaltert sportsbilveg til vi tok av mot Frosta. Fortsatt fine svingete veger, vi kjørte «overvegen» fra Jøbberskorsen (Jubergskrysset), slik at alle fikk mulighet til å se ut over den frodige og tiltalende bygda. Sistnevnte strekning var nok en ny opplevelse for de fleste.
Været ble stadig vekk bedre og bedre, og vi ankom Klostergården litt over kl. 19:30. Plutselig gikk det opp for de fleste at øl-utsalget av Kloster-øl stengte kl. 20:00. Selvsagt måtte maten da vente til at alle hadde sikret seg en flaske eller to av det nødvendige spesialølet.
 
Noen trodde at invitasjonen inneholdt en spøk (tangsuppe), men da dette viste seg å være det vi skulle spise, var flere synlig skeptiske. Resultatet var at alle spiste fra en til fire tallerkener, kjøkkenet måtte lage nye porsjoner mens vi spiste. Praten gikk som vanlig livlig, og selvsagt ble det servert kaffe til slutt. Formannen Odd ønsket alle velkommen, og var, som vi andre i styret, mektig imponert over oppmøtet. Han fikk alle «nykommere» til å presentere seg, og nye medlemmer ble tegnet.
Den flotte oppslutningen vi har hatt i 2012, fortsetter bare der vi slapp i 2011. Dette krever mye av styret i den videre driften av NSK Trøndelag. Styret har imidlertid store ambisjoner om å fortsatt levere interessante og trivelige møter og turer for medlemmene.
Etter inntak av mat og drikke, startet man på hjemturen, noen kl. 21:10, men de fleste ble til kl. 21:30. Hjemturen gikk i vesentlig høyere hastighet enn tidligere, tydelig at noen av førerne hadde lyst til å bruke høyrefoten litt mer. 
Vi takker hverandre for en trivelig kveld, med flott vær. 
Vi ønsker hverandre en god sommer.
Skroll til toppen