Julemøte (07.12.2011)

Det tradisjonelle julemøtet ble i år avholdt i vinkjelleren til Krambua. Som alltid en hyggelig sammenkomst der vi ser litt tilbake på et vellykket sportsvogn-år og fram mot det neste.

Formann Odd åpnet møtet ca. kl. 19 med å ønske velkommen og gå igjennom kveldens agenda.
Oppmøtet var som vanlig bra, 21 medlemmer hadde satt av kvelden i en travel førjulstid til denne trivelige sesongavslutningen.
 
Som i fjor ble maten spandert av klubben mens hver enkelt bestilte og betalte for det man ønsket av drikke. På menyen sto en velsmakende juletallerken, med karamellpudding som dessert.
Jan Normann Eggen presenterte foreløpige planer for neste års vårtur som han og fruen har fått ansvaret for. Turen vil gå sør-østover inn i Sverige, der vi skal kjøre på fine sportsbilveier og bo på hyggelige trasjonshotell. Sett gjerne av helga 1. – 3. juni i kalenderen allerede nå.
 
Etterpå ble det vist diverse bil-relatert underholdning, blant annet noen innslag fra fjorårets Goodwood Festival of Speed og noen humoristiske bil-relaterte innslag funnet på internett.
Møtet ble avsluttet ca. kl. 22.
  

Vi ønsker alle medlemmer en God Jul og et Godt Nyttår !
I januar sparkes en ny spennende sesong i gang igjen, første arrangement blir årsmøte som avholdes tirsdag 17. januar kl. 19. Mer informasjon kommer når det nærmer seg.
Skroll til toppen