Innemøte november (01.11.2011)

Tema Racing med lokale helter i fokus fanget tydeligvis interessen. Hele 43 personer møtte opp, og dermed ble dette det møtet i NSK Trøndelags historie med flest deltagere.

John Oluf startet møtet med en orientering om hvordan denne venneklubben startet for flere år siden og hva de holder på med. Klubben som har fått det fengende navnet Singsaker Racing består av John Oluf Aursand (Alfa Romeo), Leif Kindseth (Lotus Cortina) og Per Erik Skogrand (Mini Cooper). De deltar i klassen Historisk Racing og kjører hvert år flere løp rundt omkring i Skandinavia, hovedsakelig i Sverige. Men den nevnte Alfa Romeoen har etter 10 års restaurering blitt for fin til å delta i løp…

Per Erik fortalte så litt om hvordan det er å være en del av dette miljøet. En racing-helg starter fredag morgen med trening og kvalifisering utover dagen, og på lørdag og søndag kjøres løpene. Selv om man selvsagt er konkurrenter så er det et svært godt miljø blant deltagerne med stor vekt på det sosiale. Den eldste føreren nærmer seg 90 år så her er det fortsatt muligheter for de som vil slenge seg med.

 

Etter at Per Erik også hadde orientert litt rundt regler gjorde Leif det samme for sin klasse. Her er det et litt mindre spesielt regelverk. I tillegg til Cortinaen har Leif også et nytt prosjekt på gang, en Ford Falcon. Spennende, vi som var med på turen til København i 2008 husker at dette er en bil som hevder seg godt.

Etterpå gikk vi over til kantina hvor ansvarlig for møtet, Jan Husby, hadde ordnet med kaffe, kaffebrød og brus. Vi fikk se en film fra Vålerbanen, der både Leif og Per Erik dukket opp til stor jubel fra forsamlingen.


Møtet ble avsluttet kl. 21:30 med at formannen takket Leif som vert for et flott møte. 

En stor takk også til Jan, som hadde ansvaret for dette vellykkede møtet. 
Neste møte er julemøte onsdag 7. desember.
Skroll til toppen