Innemøte oktober – Bilskade (02.10.2012)

20 medlemmer møtte opp for å få med seg et spennende innemøte med tema bilskade. Daglig leder Knut Inge i Trondheim Bilskade på Tunga ga oss en omfattende gjennomgang av diverse teknikker og utstyr som brukes til oppretting av forskjellige typer skader på bil.

Møtet ble holdt hos Trondheim Bilskade på Tunga, firmaet består av 8 personer, meget profesjonelle bilopprettere og billakkerere. De behersker både trekking av understell, utretting av skader, jobber med stål, glassfiber, plast og i tillegg lakkering. Kort sagt det meste innenfor skader og oppretting.
 
Vi fikk innsyn i en utrolig mangfoldig og avansert bedrift, som har mye nytt og svært avansert utstyr. I tillegg dyktige ansatte som utfører jobber med ekstrem nøyaktighet og stor tålmodighet. Ingen jobb er for stor og ingen for liten, det som står i høysetet for alle, er at resultatet skal være perfekt.
 

Medlemmene var stumme av beundring over hva firmaet kunne klare, derfor kom også hver enkelt sine personlige utfordringer i spørsmålsform på rekke og rad. For hvert emne som ble presentert, stimlet forsamlingen sammen i stum beundring over hva som er mulig å rette opp av skader.Leverer du bilen til Trondheim Bilskade, er du garantert et flott resultat.

 
Møtet ble avsluttet kl. 22:00, etter 3 timer uten opphold og uten dødpunkter. Formann Odd overrakte klubbens emblem i ramme til Knut Inge, som takk for et utrolig interessant møte.
Dette var tydeligvis et møte som ble en «innertier» for de oppmøtte medlemmer.
 
Skroll til toppen